Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες μάγεψαν την Τρίπολη (pics,vid)

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες μάγεψαν την Τρίπολη (pics,vid)

Φεβρουάριος 20, 2019 - 21:10
1 σχόλια

Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και η εξαιρετική μπάντα του «Ευγενείς Αλήτες» τραγούδησαν για το κοινό της Τρίπολης στο πλαίσιο που κινηματογραφικού φεστιβάλ Arcadian Screenings που πραγματοποιείται υπό την Αιγίδα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ανανεωμένος ο γνωστός τραγουδοποιός ξενάγησε, μαζί με την μπάντα του, το κοινό σε τραγούδια τόσο της εποχής των «Φατμέ» όσο και της προσωπικής του μετέπειτα δισκογραφίας, φθάνοντας στο «Εισιτήριο», την τελευταία δισκογραφική δουλειά.

Στο κατάμεστο Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης την Τετάρτη 20 Φεβρουαρίου 2019 ο αγαπημένος ερμηνευτής αναπόλησε  τα νεανικά  του χρόνια και τραγούδησε αγαπημένα παλιά και πιο σύγχρονα τραγούδια και έλαβε το πιο δυνατό χειροκρότημα.

Οι Ευγενείς Αλήτες είναι οι

Αγάπη Διαγγελάκη: φωνή, κρουστά, γιουκαλίλι, μεταλλόφωνο

Δημήτρης Καλονάρος: τύμπανα, φωνητικά

Νίκος Σάλτας: πλήκτρα, φωνητικά

Ηλίας Λαμπρόπουλος: φωνή, βιολί, τρομπέτα, κλαρίνο, γκάιντα

Βύρων Τσουράπης: φωνή, μπάσο, μαντολίνο, κιθάρα

Άκης Πασχαλάκης: ηχοληψία

Οργάνωση Παραγωγής : 360ο Entertainment

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Νίκος Πορτοκάλογλου και οι Ευγενείς Αλήτες μάγεψαν την Τρίπολη


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Κι αφού πλέον η συναυλία έχει τελειώσει και έφυγαν οι "Ευγενείς Αλήτες", ήρθε η ώρα να ξεκουμπιστούν και οι αγενείς αλήτες που έχουν ισοπεδώσει έναν ολόκληρο δήμο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.