Ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ανοίγει τα χαρτιά του (vid)

Ο νέος πρόεδρος του Επιμελητηρίου Αρκαδίας ανοίγει τα χαρτιά του (vid)

Ιανουάριος 11, 2019 - 09:00
0 σχόλια

Η πρώτη συνέντευξη του νεοεκλεγέντος Πρόεδρου Γιάννη Τρουπή στο Arcadia Portal

Ο κ.Γιάννης Τρουπής ο νέος πρόεδρος που εξελέγη στο Επιμελητήριο Αρκαδίας ύστερα από την στήριξή του από τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου, μίλησε στην κάμερα του ArcadiaPortal.gr για τους στόχους που θέτει από την επόμενη μέρα από την εκλογή του, αλλά μιλά και για τον απερχόμενο πρόεδρο κ. Γιάννη Μπουντρούκα.

Ο νέος πρόεδρος τόνισε ότι θα υπάρξει μία συνέχεια στο Επιμελητήριο και θα συνεχίσει με σκληρή και επίμονη δουλειά, προκειμένου οι επιχειρηματίες να στηρίζονται και να έχουν στο πλευρό τους το Επιμελητήριο.

Για τον παραιτηθέντα πρόεδρο Γιάννη Μπουντρούκα, ο κ. Τρουπής ανέφερε ότι η απόφασή του να παραιτηθεί τον τιμά, καθώς θα μπορούσε να κρατήσει την προεδρική θέση και παράλληλα να συνεχίσει στις εκλογές ως υποψήφιος περιφερειάρχης Πελοποννήσου.

Η συνεργασία μας με τον κ. Μπουντρούκα, ήταν πολύ καλή. Για εμένα ο κ. Μπουντρούκας ήταν δάσκαλός μου, είναι πολύ τίμιος και ευθύς άνθρωπος

Μεταξύ των στόχων που ανέλυσε ο κ. Τρουπής είναι και η σύνδεση της Τρίπολης με το φυσικό αέριο, η δημιουργία Θερμοκοιτίδας επιχειρήσεων και καινοτομίας, καθώς και η λειτουργία αεροδρομίου χαμηλού κόστους.

Ανάμεσα στα σχέδιά του περιλαμβάνεται η αναβάθμιση και επέκταση της ΒΙΠΕ Τρίπολης και η δημιουργία μόνιμου εκθεσιακού και συνεδριακού κέντρου στην Τρίπολη.

Το Επιμελητήριο είναι ένα πολυεργαλείο που όσο το κουρδίσεις, έχει να σου δώσει.

Το περιβάλλον για τους επιχειρηματίες στην Ελλάδα είναι αφιλόξενο, έτσι πρέπει να γίνει πιο σταθερό το τραπεζικό σύστημα, οι τράπεζες να δώσουν ρευστό στις επιχειρήσεις, και σε συνδυασμό με ένα σταθερό πολιτικό σύστημα, η Ελλάδα μπορεί να γίνει ο παράδεισος των επιχειρήσεων, σημείωσε ο κ. Τρουπής απαντώντας σε ερώτηση σχετικά με τα «καυτά» θέματα που ταλανίζουν τους επιχειρηματίες.

Οι ενημερωτικές δράσεις του Επιμελητηρίου σκοπό έχουν να ενημερώσουν, είπε ο κ. Τρουπής, τονίζοντας ότι  το Επιμελητήριο προσπαθεί να αφουγκραστεί τα προβλήματα που απασχολούν τους επιχειρηματίες και προσπαθεί όσο μπορεί να συνεισφέρει.

Θα προσπαθήσω να ενισχύσω την νεανική επιχειρηματικότητα και να μείνουν οι νέοι  στον τόπο τους, να παλέψουν να σταθούν και σε αυτή την κατεύθυνση το Επιμελητήριο θα σταθεί δίπλα τους και με μια αμφίδρομη κίνηση ο Αρκάς επιχειρηματίας μπορεί να πάρει όσες πληροφορίες θέλει από τον ευρωπαϊκό χώρο.

Κλείνοντας, ο κ. Τρουπής στέλνοντας ένα μήνυμα στα μέλη του Επιμελητηρίου, αλλά και στα εν δυνάμει μέλη, ανέφερε ότι πρέπει να υπάρχει υπομονή, επιμονή τονίζοντας ότι  τα αγαθά κόποις κτώνται.

Έφη Καστραντά

Video: 

ArcadiaPortal.gr Πρώτη συνέντευξη του νέου προέδρου του Επιμελητηρίου Αρκαδίας


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.