Ο Νενεκούμης έκανε Φετφατζίδη τον Γρηγόρη Λάτση και ο μικρός τον δικαίωσε

Ο Νενεκούμης έκανε Φετφατζίδη τον Γρηγόρη Λάτση και ο μικρός τον δικαίωσε

Ιανουάριος 20, 2020 - 21:29
2 σχόλια

Τον Γρηγόρη Λάτση τον έχουμε συνηθίσει ως έναν πολύ καλό αριστερό μπακ που να μπορεί να αγωνίζεται με συνέπεια σε όλη την πλευρά, ωστόσο ο Γιάννης Νενεκούμης στα τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος της Α' Αρκαδίας, με Πανθυρεατικό και Κορακοβούνι αντίστοιχα, ανέδειξε ακόμα μία πτυχή του ταλέντου του.

Ο προπονητής του Λεωνιδίου μετατόπισε τον Γρηγόρη Λάτση από το αριστερό άκρο της άμυνας πίσω από την τριάδα των επιθετικών στον ελεύθερο ρόλο του επιτελικού μέσου, με τον νεαρό άσο να δικαιώνει βάση της απόδοσής του τον Γιάννη Νενεκούμη για την επιλογή του να του αναθέσει την μπαγκέτα της δημιουργίας.

Ο Γρηγόρης Λάτσης ως "δεκάρι" στο παιχνίδι με το Κορακοβούνι ήταν απολαυστικός συνδυάζοντας το θέαμα με την ουσία πραγματοποιώντας εξαιρετική εμφάνιση, καθώς κατάφερε να έχει συμμετοχή και να γίνει ο συνδετικός κρίκος της επίθεσης με την μεσαία γραμμή.

Ο νεαρός άσος του Λεωνιδίου τροφοδότησε τους συμπαίχτες του, ήταν συμμετοχικός στο κομμάτι της κατοχής της μπάλας και της ανάπτυξης, πήρε προσωπικές ενέργειες, έπαιξε κάθετα, κέρδισε μπάλες και έδειξε πως μπορεί να ανταποκριθεί και στην θέση αυτή όντας από τους διακριθέντες στην νίκη με 4-0 κόντρα στο Κορακοβούνι.

Μάλιστα δεν ήταν λίγες οι στιγμές που ο Γρηγόρης Λάτσης θύμισε Γιάννη Φετφατζίδη μέσα στο γήπεδο αφού και στο σουλούπι οι δύο ποδοσφαιριστές μοιάζουν πολύ και κυρίως στις προσποιήσεις αλλά και στον τρόπο υποδοχής της μπάλας, με τον "μικρό" του Λεωνιδίου να δείχνει σημάδια ενός πολυσύνθετου ποδοσφαιριστή.

Προφανώς και η χρησιμοποίηση του Γρηγόρη Λάτση από τα αριστερά της άμυνας σε δεκάρι δεν αποτελεί τυχαίο γεγονός αλλά στοιχείο ομαδικής δουλειάς από τον Γιάννη Νενεκούμη που αναδεικνύει, αξιοποιεί και βγάζει στον αφρό το πλούσιο ταλέντο που υπάρχει ποδοσφαιρικά στην ομάδα του Λεωνιδίου.

Το Λεωνίδιο συνεχίζει τον δρόμο που χάραξε από την αρχή της σεζόν καθώς εκτός του Γρηγόρη Λάτση μια σειρά ακόμα νεαρών παιχτών έχουν δείξει πως το μέλλον τους ανήκει με την ομάδα να σφύζει από ποδοσφαιρική υγεία.

Από: leonidion.gr
 

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Σπουδαίος εργάτης ο νενε.παροτι τον αμφισβήτησαν πέρυσι ξαναγύρισε και ζωγραφιζει

ΟΤΑΝ ΘΑ ΚΑΤΑΛΑΒΟΥΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΤΙ ΓΙΑ ΝΑ ΧΤΙΣΕΙΣ ΚΑΤΙ ΟΜΟΡΦΟ ΚΑΙ ΔΥΝΑΤΟ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΥΠΟΜΟΝΗ ΤΟΤΕ ΣΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΘΑ ΓΙΝΟΥΝ ΜΕΓΑΛΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΒΛΕΠΟΥΜΕ ΣΗΜΕΡΑ ΚΑΙ ΜΑΣ ΕΝΤΥΠΩΣΙΑΖΟΥΝ ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΝΤΑΙ ΛΙΓΑ.ΤΟ ΤΙ ΘΑ ΑΚΟΛΟΘΘΗΣΕΙ ΔΕΝ ΤΟ ΕΧΕΙ ΑΝΤΙΛΗΦΤΕΙ ΚΑΝΕΝΑΣ. ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ ΧΡΟΝΙΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΘΑ ΠΑΡΟΥΣΙΑΖΕΙ ΤΟ ΛΕΩΝΙΔΙΟ ΔΕΝ ΘΑ ΤΑ ΕΧΟΥΝ ΔΕΙ ΚΑΠΟΙΟΙ ΟΥΤΕ ΣΤΑ ΟΝΕΙΡΑ ΤΟΥΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.