Ο MVP Καλτσάς, το ξέσπασμα και τα «Γαλλικά»

Ο MVP Καλτσάς, το ξέσπασμα και τα «Γαλλικά»

Ιανουάριος 24, 2019 - 10:45
0 σχόλια

Η επαναληπτική αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης με την ΑΕΛ για το κύπελλο Ελλάδος είναι σίγουρα το καλύτερο παιχνίδι που έχει πραγματοποιηθεί την εφετινή χρονιά στα γήπεδα της χώρας αφήνοντας όλους όσους το είδαν εντυπωσιασμένους.

Το τελικό 5-3 για τους κιτρινομπλέ ανέδειξε και έναν μεγάλο πρωταγωνιστή που είναι ο Νίκος Καλτσάς ο οποίος ήταν ο κορυφαίος του γηπέδου βάση της απόδοσης του συμβάλλοντας καθοριστικά για να πάρει την πρόκριση η ομάδα του.

Από δική του σέντρα έρχεται το αυτογκόλ που άνοιξε το σκορ ο Αστέρας Τρίπολης, από δική του σέντρα μετά από κόρνερ έγινε το 2-0, με δική του γκολάρα πέτυχε το 4-3 βάζοντας και πάλι την ομάδα του στο κόλπο της πρόκρισης σε ένα κομβικό χρονικά σημείο, από τα δικά του πόδια ξεκίνησε η φάση του 5-3 που τελικά ήταν το "χρυσό" γκολ που έδωσε την πρόκριση στους κιτρινομπλέ.

Ο Νίκος Καλτσάς ήταν παντού στο γήπεδο και βάση της συνολικής του απόδοσης είναι ο πολυτιμότερος παίχτης του αγώνα με την ίδιο να κάνει μια σπουδαία και πολύ ουσιαστική εμφάνιση κάνοντας ότι ήθελε στην δεξιά πτέρυγα την άμυνα της ΑΕΛ.

Μάλιστα στο γκολ που σημείωσε και έγινε το 4-3 ο Νίκος Καλτσάς ξέσπασε όντας αυτός που σάλπισε ξανά το σύνθημα της πρόκρισης σε όλους ενώ όπως φάνηκε και από την κάμερα έφυγαν και κάποια "Γαλλικά" από το στόμα του χωρίς γνωρίζουμε προς τα που η αν αποτελούν και αυτά μέρος του ξεσπάσματος του Έλληνα άσου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.