Ο Μπέλτσος έλυσε τον «γρίφο» (vid)

Ο Μπέλτσος έλυσε τον «γρίφο» (vid)

Οκτώβριος 10, 2015 - 18:52
0 σχόλια

ΑΕΚ Τρίπολης-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 1-0

Με τον Μπέλτσο να πετυχαίνει το 4ο του γκολ σε δύο παιχνίδια η ΑΕΚ Τρίπολης κατάφερε να κάνει το 2 στα 2 κόντρα στον αξιόμαχο Πανιώνιο Μεγαλόπολης στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας και να παραμένει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Α΄Αρκαδίας.

Η καλά οργανωμένη άμυνα της ομάδας της Μεγαλόπολης λύγισε στο 84ο λεπτό της αναμέτρησης με τον Μπέλτσο να βρίσκει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα δίνοντας ένα σπουδαίο τρίποντο στην ΑΕΚ σε έναν αγώνα με μεγάλο ενδιαφέρον μέχρι και το φινάλε.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με την ΑΕΚ να έχει την υπεροχή και να κυκλοφορεί καλύτερα την μπάλα στον αγωνιστικό χώρο προσπαθώντας να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να διασπάσει την καλά οργανωμένη άμυνα του Πανιωνίου.  Σημαντικότερες ευκαιρίες για τους γηπεδούχους το μακρινό φάουλ του Ζιούλη που και η κεφαλιά του Πάκου ενώ από πλευράς φιλοξενούμενων το σουτ του Μυλωνά μετά από εξαιρετική κομπίνα σε κόρνερ.

Στην επανάληψη ο Πανιώνιος ισορρόπησε το παιχνίδι πήρε μέτρα στον αγωνιστικό χώρο πιέζοντας στον χώρο του κέντρου αναγκάζοντας τους ποδοσφαιριστές τις ΑΕΚ να κάνουν λάθη και στο 65’ σε μία κόντρα επίθεση έφτασε κοντά στο γκολ με τον Κοκκινάκο όμως να σταματά την επιθετική πρωτοβουλία των φιλοξενούμενων. Η ΑΕΚ Τρίπολης που έψαχνε το γκολ της νίκης προειδοποίησε με την διπλή χαμένη ευκαιρία με τον Κλαπή στο 75’ και στο 84΄ο Μπέλτος από κοντά λύτρωσε την ομάδα του για το τελικό 1-0.

Δείτε στο βίντεο του Arcadia Portal.gr το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης που έδωσε τους τρεις βαθμούς της νίκης στην ΑΕΚ Τρίπολης.

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Arcadia Portal.gr ΑΕΚ Τρίπολης-Πανιώνιος Μεγαλόπολης 1-0


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.