Ο Μπαράλες ξέχασε τα γκολ στον Αστέρα

Ο Μπαράλες ξέχασε τα γκολ στον Αστέρα

Απρίλιος 03, 2018 - 21:01
2 σχόλια

Το να έχει να σκοράρει πάνω από 1.000 ημέρες γκολ επιθετικός το λες πρόβλημα και μάλιστα πολύ σοβαρό. Τι γίνεται όμως όταν αυτός είναι ένας πρώην πρώτος σκόρερ πρωταθλήματος; Ο λόγος για τον γνωστό μας Χερόνιμο Μπαράλες.

Ο Αργεντινός φορ έχει να βρει τον δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα από τότε που αγωνίζονταν στην Ελλάδα με την φανέλα του Αστέρα Τρίπολης και πιο συγκεκριμένα από τον Μάϊο του 2015 όταν με 17 συνολικά γκολ αναδείχθηκε και πρώτος σκόρερ της Super League.

Οι δύο πολύ καλές σεζόν του ''Χέρο'' με τον Αστέρα Τρίπολης και δη η δεύτερη όπου και πήρε τον τίτλο του πρώτου σκόρερ του πρωταθλήματος μας έκαναν πολλά Ευρωπαϊκά club να κοιτάξουν την περίπτωση του με την Τουρκική Σίβασπορ να βάζει βαθιά το χέρι στην τσέπη δίνοντας 2.000.000 ευρώ για τον κάνει δικό της.

Ωστόσο στην Τουρκία ένας σοβαρός τραυματισμός δεν τον άφησε να δείξει πολλά πράγματα με το πέρασμα του να ολοκληρώνεται μάλλον άδοξα και χωρίς κάτι το ιδιαίτερο το Ιανουάριο του 2016 όπου και δόθηκε δανεικός στην Ουρακάν με την οποία σε 9 συμμετοχές δεν μπόρεσε να πετύχει κάποιο γκολ.

Το καλοκαίρι του 2017 ο Χερόνιμο Μπαράλες έφτιαξε βαλίτσες για την Μαλαισία και την Τζοχόρ όπου και πάλι δεν μπόρεσε να δικαιώσει τους ανθρώπους της για την επιλογή τους αφού και πάλι δεν μπόρεσε να σκοράρει κάποιο τέρμα.

Τον Ιανουάριο του 2018 ήρθε για δεύτερη φορά ο επαναπατρισμός για τον 31χρονό φορ για χάρη της Χιμνάσια Λα Πλάτα με την οποία έχει αγωνιστεί σε 7 παιχνίδια μέχρι στιγμής χωρίς να έχει σκοράρει ακόμα. Πάντως έχει παιχνίδια μπροστά του μέχρι το τέλος της σεζόν για να σπάσει την κατάρα.

4 ομάδες, πάνω από 1.000 ημέρες, 2 χρόνια παρά λίγες εβδομάδες έχοντας γυρίσει και τρεις Ηπείρους (Ευρώπη, Λ. Αμερική, Ασία) με το αγαπημένο ''τανκς'' της κιτρινομπλέ κερκίδας να αγνοεί την χαρά του γκολ και να ψάχνει το πρώτο του τέρμα στην μετά Αστέρας εποχή.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Που ειναι ο ανωνυμος να πει το κλασσικο ''Οσοι φευγουν απο τον Αστερα, παιζουν μπαλα'';

Όσοι φεύγουν από τον Αστέρα δεν μπορούν να βάλουν γκολ γιατί παίζοντας σε αυτή την ομαδούλα ξεχνάνε τα πάντα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.