Ο Μπαράλες και τα 12 γκολ (video)

Ο Μπαράλες και τα 12 γκολ (video)

Μάρτιος 01, 2015 - 21:47
0 σχόλια

 Ο Χερόνιμο Μπαράλες αποτελεί το βαρύ πυροβολικό του Αστέρα Τρίπολης την φετινή χρονιά σκοράροντας με μεγάλη συχνότητα καθώς μέχρι στιγμής μετρά 12 τέρματα στο πρωτάθλημα της Super League σε 21 αγώνες και βρίσκεται στην 2η θέση του πίνακα των σκόρερ.

Για τον  Αργεντινό φορ το κάθε ένα από αυτά τα 12 γκολ που έχει σημειώσει έως τώρα αποτελεί και μία ξεχωριστή ποδοσφαιρική ιστορία καθώς κρύβονται πτυχές που μόνο ο ίδιος μπορεί να γνωρίζει και ασφαλώς πράγματα που έχει να θυμάται.

Έτσι λοιπόν ο Χερόνιμο Μπαράλες κλήθηκε να δει και να σχολιάσει τα 12 γκολ που έχει πετύχει στο πρωτάθλημα περιγράφοντας τις μικρές ιστορίες που κρύβουν κάθε ένα από αυτά ενώ το καλύτερο είπε πως ήταν αυτό κόντρα στον Πανιώνιο.

Αναλυτικά πως σχολίασε τα 12 γκολ του στο πρωτάθλημα ο Χερόνιμο Μπαράλες:

1. ΠΑΣ Γιάννινα-Αστέρας Τρίπολης 3-1: «Ήταν το πρώτο γκολ στο πρώτο παιχνίδι μετά από σέντρα  του Μάρτιν Ρόλε, μία πολύ όμορφη σέντρα. Ένα από τα γκολ που μου άρεσαν πολύ από αυτά που έχω σκοράρει παίζοντας με τον Αστέρα, λόγω της απόστασης από την οποία το πέτυχα. Ήταν ένα από τα γκολ που μου άρεσαν πολύ».

 2. Πλατανιάς-Αστέρας Τρίπολης 0-1: «Αυτό ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι εκτός έδρας με τον Πλατανιά. Ο  αγώνας ήταν πολύ κλειστός, πηγαίναμε 0-0 και ο Φακούντο Πάρα έκανε μια έξυπνη κίνηση, έκλεψε την μπάλα και με βοήθησε στο να σκοράρω. Γι’ αυτό τον αγκάλιασα γιατί άξιζε στον  Φακούντο αυτό το γκολ».

 3. Αστέρας Τρίπολης-Παναιτωλικός 1-1: «Αυτό είναι το τρίτο γκολ, στο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό. Ένα παιχνίδι επίσης δύσκολο, η αλήθεια είναι ότι αυτή τη χρονιά έχουν  μια πολύ καλή ομάδα. Με αυτό το γκολ έγινε το 1-0. Μια πολύ καλή σέντρα του Ρόλε Μάρτιν που ευτυχώς κατέληξε σε γκολ. Ένα ακόμη γκολ με κεφαλιά που μου άρεσε πολύ».

4. Ατρόμητος-Αστέρας Τρίπολης 4-3: «Το γκολ ουσιαστικά ανήκει στον Νίκο Φερνάντεθ. Είναι το πιο εύκολο γκολ όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και σε όλη μου την καριέρα. Είναι 90% γκολ του Φερνάνεθ».

5. Εργοτέλης-Αστέρας Τρίπολης 1-4: «Κερδίσαμε πέναλτι με τον Γιαννιώτα. Ήταν η αρχή στο να φτάσουμε και να κερδίσουμε με 1-4 σε μία δύσκολη έδρα».

6. Αστέρας Τρίπολης-Βέροια 2-0: «Εδώ σκοράρω το 2-0 με την Βέροια με κεφαλιά μετά από σέντρα του Τσοκάνη από τα αριστερά. Μια κεφαλιά που μας βοήθησε να πάρουμε τους 3 βαθμούς της νίκης στο εντός έδρας ματς με την Βέροια».

7. Αστέρας Τρίπολης-ΠΑΣ Γιάννινα 2-2: «Εδώ σκοράρω το 2-0 με τα Γιάννενα, αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τελειώσουμε το παιχνίδι  με μία νίκη. Πολύ καλή συνεργασία με τον Μαρτιν Ρόλε, ήταν ένα γκολ όχι πολύ δύσκολο».

 8. Λεβαδειακός-Αστέρας Τρίπολης 3-1: «Αυτό είναι το παιχνίδι με τον Λεβαδειακό. Κάνει τη σέντρα-πάσα ο Μάσα από τα αριστερά και εγώ μια κεφαλιά χαμηλή που κατέληξε σε γκολ». Δεν είχαμε ένα καλό αποτέλεσμα, χάσαμε στο τέλος, το γκολ που έβαλα δεν βοήθησε και πολύ».

 9. Αστέρας Τρίπολης-Πανιώνιος 2-0:  «Αυτό είναι το πιο όμορφο γκολ από τα 12 που έχω σκοράρει, μία πολύ καλή ασίστ από το Μουνάφο. Έπρεπε να αντιμετωπίσω τον τερματοφύλακα και το γήπεδο που ήταν σε κακή κατάσταση. Μόλις είδα πως ενήργησε ο τερματοφύλακας, σούταρα από πάνω του. Για μένα είναι το πιο όμορφο μου γκολ στον Αστέρα».

 10. Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 6-1: «Αυτό είναι το παιχνίδι με τον ΟΦΗ, σε συνεργασία με τον Μαρτιν Ρόλε και σε συνδυασμό με το ότι ο τερματοφύλακας δεν "βγήκε" πολύ καλά. Το σκορ έγινε 1-0 με μια περίεργη κεφαλιά».

11. Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ 6-1: «Ήταν  μια πάσα πολύ καλή σε εκτέλεση από τα δεξιά από τον Γιαννιώτα, μου έστειλε τα μπάλα προς τα μέσα, ο τερματοφύλακας προσπαθεί να κλείσει, αποκρούει, εγώ σουτάρω ξανά και σκοράρω. Έτσι  έγινε το 2-0 με τον ΟΦΗ».

 12. Αστέρας Τρίπολης-ΟΦΗ  6-1: « Είναι το τελευταίο γκολ μου στο ματς με τον ΟΦΗ. Πολύ καλή πάσα από τον Παντελιάδη, ο τερματοφύλακας βγαίνει κι εγώ σουτάρω από ψηλά. Πολύ όμορφο γκολ. Ικανοποιημένος εκείνη την ημέρα και για τα  3 γκολ αλλά και για τους 3 βαθμούς που πήραμε στην Τρίπολη».

 

 

Ειδήσεις: 
Video: 

Ο Χερόνιμο Μπαράλες θυμάται τα 12 γκολ του! | Jeronimo Barrales remembers his 12 Super League goals


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.