Ο Μουνάφο σε καλεί να κερδίσεις την φανέλα των γκολ του (vid)

Ο Μουνάφο σε καλεί να κερδίσεις την φανέλα των γκολ του (vid)

Νοέμβριος 29, 2017 - 15:28
3 σχόλια

Ο Χουάν Μανουέλ Μουνάφο καλεί τους φιλάθλους του Αστέρα Τρίπολης να κάνουν εγγραφή το επίσημο κανάλι της ομάδας στο you tube και αν διεκδικήσουν μια δική του κιτρινομπλέ φανέλα.

Μάλιστα η φανέλα του Μανουέλ Μουνάφο που κληρώνει ο Αστέρας Τρίπολης είναι αυτή που ο Αργεντινός μέσος είχε σκοράρει κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό στις μεγάλες νίκες της αρκαδικής ομάδας για την Super League.

Κάνε εγγραφή στο κανάλι του ΑΣΤΕΡΑ στο YouTube (https://goo.gl/isnVEH) και κέρδισε τη φανέλα του Juan Munafo με την οποία σκόραρε κόντρα σε ΑΕΚ και Παναθηναϊκό!

Ειδήσεις: 
Video: 

ΣΟΥΠΕΡ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ: ΔΩΡΟ Η ΦΑΝΕΛΑ ΤΟΥ MUNAFO!


3 Σχόλια

@Anonymous 16:28 Υπάρχουν και ειδικοί, ξέρεις, για την κομπλεξάρα σου...Απορώ γιατί δεν τους έχεις επισκεφτεί ακόμα...Κάνε λοιπόν μια χάρη σε όλους εμάς τους υπόλοιπους, αλλά και στον εαυτό σου, γιατί έχεις καταντήσει ο γραφικός καραγκιόζης του portal...Απορώ, δεν βαρέθηκες να γράφεις τις ίδιες και τις ίδιες μ@λ@κίες; Νισάφι πια...Σε όποιον φυσιολογικό άνθρωπο δεν αρέσει κάτι, απλά δεν ασχολείται μ' αυτό...Η δικιά σου η μ@λ@κί@ όμως, έχει χτυπήσει ταβάνι, παιδάκι μου! Αφού σε χαλάει, άστο να πάει στο διάολο!

Τα γκολ δεν τα βαζουν οι φανελες αλλα οι ποδοσφαιριστες.Φατε λοιπον σανο τζαμπα ειναι.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.