Ο «μονόφθαλμος» επόπτης της Τούμπας έρχεται και στο Αστέρας - ΠΑΟΚ

Ο «μονόφθαλμος» επόπτης της Τούμπας έρχεται και στο Αστέρας - ΠΑΟΚ

Απρίλιος 23, 2019 - 10:01
0 σχόλια

Πραγματικά δεν υπάρχουν λόγια να περιγράψουν τον απίστευτο ορισμό βοηθού Δαμιανού Ευθυμιάδη του συνδέσμου Πιερίας στον επαναληπτικό αγώνα για τον θεσμό του Κυπέλλου Ελλάδος μεταξύ του Αστέρα Τρίπολης με τον ΠΑΟΚ την Μεγάλη Πέμπτη (24/4, 16:00) στο γήπεδο "Θεόδωρος Κολοκοτρώνης".

Ο Δαμιανός Ευθυμιάδης είχε οριστεί δεύτερος βοηθός στον πρώτο ημιτελικό της Τούμπας μη σηκώνοντας το οφσάιντ στην φάση του πρώτου γκολ του ΠΑΟΚ από τον Λέο Μάτος.

Η ΚΕΔ/ΕΠΟ λοιπόν αφού έκρινε πως ο Δαμιανός Ευθυμιάδης ήταν άριστος στην Τούμπα τον στέλνει και στην Τρίπολη στον επαναληπτικό προκαλώντας με τον ορισμό αυτό ομάδα και κόσμο του Αστέρα.

Η κατάσταση στο Ελληνικό ποδόσφαιρο αγγίζει τα όρια της παράνοιας με τον Αστέρα Τρίπολης να καλείται κόντρα σε όλους και σε όλα να προσπαθήσει να περάσει και τα πιθανά επιπλέον εμπόδια όπως αυτό.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.