Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο από τη ΝΔ

Ο Μητσοτάκης διέγραψε τον Ευάγγελο Αντώναρο από τη ΝΔ

Φεβρουάριος 10, 2018 - 21:03
20 σχόλια

Οπως ανακοίνωσε η ΝΔ «με απόφαση του προέδρου της ΝΔ Κυριάκου Μητσοτάκη, ο κ. Ευάγγελος Αντώναρος τίθεται εκτός κόμματος». 

Ο κ. Αντώναρος, κυβερνητικός εκπρόσωπος επί Κώστα Καραμναλή, τις τελευταίες ημέρες είχε εξαπολύσει επίθεση κατά του Αδωνι Γεωργιάδη μέσω των social media για τον τρόπο που εκφράζεται κυρίως γύρω από την υπόθεση Novartis. 

Πηγές της ΝΔ σημειώνουν: «Οπως έχει εξ αρχής πει δημόσια ο Κυρ. Μητσοτάκης επιθυμεί να χυθεί άπλετο φως στη συγκεκριμένη υπόθεση χωρίς κουκούλες. Με αυτό το δεδομένο είναι αδιανόητο κάποια στελέχη του κόμματος την ώρα που είναι εμφανές ότι η κυβέρνηση κατασκευάζει κατηγορητήρια να παίζουν προσωπικά παιχνίδια αμφισβητώντας ακόμη και το τεκμήριο της αθωότητας». 

Δυο αναρτήσεις που έκανε πριν λίγες ώρες στο Facebook ο κ. Αντώναρος, φαίνεται ότι ήταν αυτές που ξεχείλισαν το ποτήρι. 
 

 
Evangelos Antonaros

3 ώρες πριν

Ο σεξιστής εκ της τάξεως των μουσαφιραίων προερχόμενος (για λίγο ακόμη διαστημα) δοτός αντιπρόεδρος αποδεικνύει με τη συμπεριφορά του κσθε μέρα που περνάει οτι δυσκολεύεται να ενταχθεί στον χώρο της μεγάλης κεντροδεξιάς παράταξης.

Η ψυχραιμία σε δύσκολες περιστάσεις ειναι μεγάλη αλλά σπάνια αρετή. Και συνήθως οι περισσότεροι τα κάνουν θάλασσα οταν προσπαθούν να παίξουν ρόλους μεγαλύτερους από το μπόι τους...

Εδώ όλοι κρίνονται. Κι η μέρα της κρίσης πλησιάζει ειδικά οταν με τη...

 
Evangelos Antonaros

2 ώρες πριν

https://www.frontpages.gr/p/26/Εστία

Διαβάζω ενδιαφέροντα νέα στοιχεία στη μετρημένη και συνήθως κσλά ενημερωμένη ΕΣΤΙΑ. 
Μπα, σκεφτομαι, δεν μπορει να ισχύουν όλα αυτά. Και η ΕΣΤΙΑ φαίνεται θα έχει πέσει θύνα της "σκευωρίας" της κυβέρνησης και κάποιων δικαστών...
Τι να πιστέψει κανείς...Χαχα!...

Δείτε περισσότερα

Εφημερίδα Εστία - 18/12/2017. Τα πρωτοσέλιδα των ελληνικών εφημερίδων. Πολιτικές, αθλητικές, οικονομικές και τοπικές εφημερίδες. Ειδήσεις από τον ελληνικό τύπο.
FRONTPAGES.GR
 
 

 Πηγη:iefimerida

Ειδήσεις: 

20 Σχόλια

Η υπόθεση Novartis φέρνει κάθαρση από τα ομόσταβλα της Ραφήνας

Toυλάχιστον, έστω και δειλά δειλά, ξηλώνεται ο τρίτος κυβερνητικός εταίρος

Δηλαδή, αν αδειάζετε τη νουδούλα, τον Σύριζα τον έχετε χεσμένο, τον Καμμένο το ίδιο, αν δεν ασχολείστε με τα αποκόμματα, ποιανού παιχνίδι παίζετε; Τα χρυσαύγουλα έχουν τόσο χρήμα;

Ποια είναι η αλήθεια;, Μάλλον πανικοβλήθηκαν στην Ν.Δ. & άρχισε να τρίζει το οικοδόμημα.....

Αντώναρος:Η μεγάλη κεντροδεξιά παράταξη στην οποία ανήκω από την εποχή του Κωνσταντίνου Καραμανλή συνεχώς και αδιάλειπτα και (στην οποία) θα συνεχίσω φυσικά να ανήκω έχει αρχές, αξίες, κώδικες συμπεριφοράς και καταστατικές διατάξεις. Αυτές σήμερα παραβιάσθηκαν κατάφωρα. Πληροφορήθηκα με έκπληξή μου από δημοσιογράφους και τα μέσα ενημέρωσης ότι με απόφαση του κ. Μητσοτάκη "τίθεμαι" εκτός κόμματος.Η απόφαση αυτή είναι αντικαταστατική και συνεπώς άκυρη, εφ' όσον δεν τηρήθηκαν οι προβλεπόμενες διαδικασίες.

Με τα «σύνεργα θανάτου» που «σακάτεψαν εκλογικά» τη «Χρυσή Αυγή», διαλύεται μια ιστορική παράταξη. Οι βρώμικες μέθοδοι γυρίζουν μπούμεραγκ και εξαερώνουν την ΝΔ.

Δεν θα κλάψω βέβαια για την εξαέρωση της νουδούλας. Όπως δεν θα νοσταλγήσω κανένα απολύτως κόμμα. Πέρασαν οι εποχές που τα κόμματα ήταν χρήσιμα.

Αφού θέλεις να τα βάλεις με Καραμανλή κ.κ. Κούλη γιατί δεν τον "διαγράφεις"; Αφού δεν μπορείς βαράς το σαμάρι, κρίμα δεν έχεις τα κότσια! Πάντως έρχεται η σειρά σου να διαγραφείς, αφού θα διαγράψετε και τον εαυτό σας κύριε!

@18:15 - Ωραία το παραμύθι αλλά δεν έχει δράκο. Ο Μητσοτάκης είναι η ΝΔ και θα κερδίσει τις εκλογές. Γνωρίζουν τα συριζόπουλα ότι η μόνη τους ελπίδα είναι να υπάρξει εσωκομματική διαμάχη και έχουν ξαμοληθεί τα τρολάκια του σύριζα να γράφουν για τον Καραμανλή. Κόψτε τον βαξ και βάνη, είστε εκτός πραγματικότητας. Μια ζωή μπαρούφες γράφει για να βοηθήσει συγκεκριμένες καταστάσεις. Μας είχε πρήξει με την μούφα για το Βατοπέδι και τώρα πάει να βγάλει άλλη μούφα. Έχουν αλλάξει οι εποχές όμως. Τώρα η σκευωρία δεν πέρασε.

"Ο Μητσοτάκης είναι η Ν.Δ." λέει ο Παύλος. Δεν ξέρω πόσο ευχαριστημένοι είναι οι εντολείς της, εφοπλιστές, πετρελαιάδες, τραπεζίτες, εθνικοί εργολάβοι κ.λπ., βλέποντάς την να γίνεται χίλια κομμάτια για να γλυτώσει ο Αντωνάκης που γυαλίζει το μάτι του.

Μην τσακώνεστε αγόρια μαζί με την μεταπολίτευση τελειώνουν και τα κόμματα της. Ο Έλληνας έχει καταλάβει την αποστολή που τους ανάθεσαν οι ξένοι επικυρίαρχοι και η ελίτ του τόπου. Την υποδούλωση του. Στις εκλογές θα ψηφίσει 3ο κόμμα τέτοιο ώστε να μην βγουν τα κουκιά του συστήματος με κανένα συνδιασμό όπως στην Γερμανία και τότε θα δείτε ανίερες συγκυβερνήσεις που θα τρίβετε τα μάτια σας ασκώντας ''στυγνή δημοκρατία''. Θα γίνει αισθητή τότε η ανάγκη ενός ΕΘΝΙΚΟΥ ΚΥΒΕΡΝΗΤΗ. Καλύτερα ένας βασιλιάς που θα νιώθει το βάρος της ευθύνης των αποφάσεων στην κληρονομιά που αφήνει στους διαδοχους

@23:13 - Συριζόπουλο δεν στα είπα τα νέα ο βαξ και βάνης. Ο σύριζα έχει εντολείς. Εφοπλιστές, τραπεζίτες, εργολάβους, ιδιοκτήτες ομάδων...Ούτε αυτό πήρες χαμπάρι; Και ακόμα καλύτερα, όποτε νιώθει και τυχερός ο Σύριζα, του κάθεται και καμία έρευνα έτσι τυχαία για καμιά φαρμακευτική, τυχαία με τα ονόματα που τον ενοχλούν στην αντιπολίτευση. Πάντα τυχαία όμως. Γιατί ο Σύριζα είναι καθαρός και οι υπόλοιποι, το παλιό, είναι οι βρώμικοι... Το νέο και καθαρό είναι ο Καμμένος, ο Σπίρτζης, ο Κουρουμπλής, η Τζάκρη, ο Πολάκης κτλ. και το παλιό είναι ο Κυριάκος Μητσοτάκης...Τόση τύφλα;

@παυλος Θυμάσαι που σου έλεγα για 70αφμ που χρωστάνε 70δισ λοιπόν σου έχω νέα από τους φίλους σου τους Γερμανούς: ο Άλφα χθες στο οικονομικό ρεπορτάζ: 75αφμ χρωστάνε 32δισ, περίπου 6500αφμ χρωστάνε 70δισ τα lamoya που λέγαμε αν θυμάσαι που δεν πληρώνουν τίποτα με τις πλάτες των πολιτικών....

Παύλο, εσύ που ξέρεις τα πολλά, ο πρώην υπουργός που ζήτησε από το FBI να ενταχθεί στους προστατευόμενους μάρτυρες είναι δικός σας ή των συνενόχων σας;

Παύλο δεν απάντησες. Τώρα βγήκε τ' όνομα στη φόρα. Δικός σας είναι τελικά. Κάνει και (καλές, κακές, άχρηστες, δεν έχει σημασία) αρθροσκοπήσεις, λίγο ακριβές βέβαια, αλλά θα τον αφήσουμε να γίνει κλέφτης ο άνθρωπος;

@10:38 - Βγήκε και το διέψευσε αλλά τι σημασία έχει για εσένα; Έπεσε η λάσπη, πέρασε το σανό ο βαξ και βάνης, το κατάπιες αμάσητο και η ζωή συνεχίζεται... ΔΕΝ ζήτησε να ενταχθεί σε προστατευόμενους μάρτυρες, ΔΕΝ έγινε ποτέ αυτό που λέει ο Κούλογλου. Μήπως είσαι από αυτούς που πιστεύουν ακόμα ότι η φωτογραφία του Μητσοτάκη με τους Γερμανούς ήταν ...αληθινή;

@sakis - Πόσο χρώσταγαν τα λαμόγια το 2015 και πόσα χρωστούν σήμερα; Για ενημερώσου και έλα πάλι να το συζητήσουμε.

@ΠΑΥΛΟΣ Η ΛΑΜΟΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΔΙΑΧΡΟΝΙΚΗ ΠΡΟΧΕΙΡΑ ΝΑ ΣΟΥ ΘΥΜΗΣΩ ΟΤΙ ΤΑ ΧΡΕΗ ΤΩΝ ΠΑΕ ΤΑ ΧΑΡΙΣΕ ΚΑΙ Ο ΣΗΜΙΤΗΣ ΚΑΙ Ο ΚΑΡΑΜΑΝΛΗΣ ΤΟ 2007. ΓΙΑΤΙ ΒΑΖΕΙΣ ΟΡΙΟ ΤΟ 2015; ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ ΟΤΙ ΚΑΙ ΕΠΙ ΣΥΡΙΖΑ ΦΤΙΑΧΝΟΝΤΑΙ ΜΕΤΑΞΥ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΚΟΙ ΤΟΥ.

Η γενίκευση και το τσουβάλιασμα είναι πράξη τεμπελιάς ή ανοησίας ή και των δύο μαζί. Δεν είναι όλοι οι πολιτικοί λαμόγια. Όπως δεν είναι και όλοι οι δημόσιοι υπάλληλοι τεμπέληδες. Τα τελευταία 3 χρόνια προφανώς και τα ρουσφέτια συνεχίζονται. Σε όλα τα επίπεδα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.