Ο Μίγκελ Μπιανκόνι στο στόχαστρο του Αστέρα

Ο Μίγκελ Μπιανκόνι στο στόχαστρο του Αστέρα

Μάρτιος 08, 2019 - 13:24
2 σχόλια

Μπορεί η χρονιά να μην έχει ολοκληρωθεί ακόμα αυτό όμως δεν σημαίνει πως οι άνθρωποι του Αστέρα Τρίπολης δεν παρακολουθούν ενδιαφέρουσες περιπτώσεις ποδοσφαιριστών που τους τραβούν την προσοχή.

Μία τέτοια λοιπόν μπορεί να χαρακτηριστεί και η περίπτωση του Μίγκελ Μπιανκόνι που αγωνίζεται στην χώρα μας και το πρωτάθλημα της Football League με την φανέλα του Πλατανιά.

Ο 26χρονός Βραζιλιάνος μεσοεπιθετικός έχει καταφέρει να σημειώσει σε 18 παιχνίδια 11 γκολ και να είναι από τους πρωταγωνιστές τόσο της ομάδας των Χανίων όσο και γενικότερα του πρωταθλήματος της δεύτερης κατηγορίας.

Αξίζει μάλιστα να σημειωθεί ότι ο Μίγκελ Μπιανκόνι αποτελεί προσωπική επιλογή του Πάουλο Κάμπος όντας αυτός που τον έφερε στην Ελλάδα και στον Πλατανιά γεγονός που σίγουρα έχει την δική του σημασία μιας και ο Βραζιλιάνος τεχνικός διατηρεί πολύ καλές σχέσεις με τον Αστέρα Τρίπολης.

Ο Μίγκελ Μπιανκόνι έχει ξεχωρίσει και βρίσκεται στο κιτρινομπλέ στόχαστρο με τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας να τον έχουν τσεκάρει όπου και θα τον παρακολουθούν μέχρι και το τέλος της χρονιάς όπου και θα βγει η τελική απόφαση για τον αν γίνει κίνηση για την απόκτηση του η όχι.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Καλά ρε, πάλι μεσοεπιθετικό ψάχνετε λες και έχει ανάγκη η ομάδα; Η λέξη "επιθετικός", καθαρό σέντερ-φορ που λένε και στο χωριό μου, δεν υπάρχει καθόλου στο λεξιλόγιό σας; Πάλι με το Μανιά θα τρέχεις; Κανονικά έπρεπε να έχεις δύο βαρβάτα άλογα εντεκαδάτα και ο Μανιάς να είναι η τρίτη επιλογή

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.