Ο μεταγραφικός «γρίφος» του Αστέρα

Ο μεταγραφικός «γρίφος» του Αστέρα

Ιανουάριος 18, 2019 - 12:15
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην αναζήτηση του αντικαταστάτη του Μάρτιν Τόνσο θέτοντας ως στόχο να καλύψει με τον καλύτερο τρόπο το κενό που άφησε στην θέση του επιτελικού ο Αργεντινός.

Η αρκαδική ομάδα έχει απλώσει τα δίχτυα της τόσο εντός όσο και εκτός συνόρων και δη στην αγαπημένη της αγορά της Λατινικής Αμερικής όπου και εξετάζει κάποιες περιπτώσεις που έχουν προταθεί από Αργεντινή και Βραζιλιά.

Εντός συνόρων όπως σας αποκαλύψαμε την Τετάρτη (16/1 πατήστε ΕΔΩ) ο πρώτος στόχος αλλά και συνάμα πολύ δύσκολος μιας και δεσμεύεται με συμβόλαιο με τον Ατρόμητο είναι ο Θοδωρής Βασιλακάκης ενώ στην λίστα βρίσκεται και ο Τόμας Μπεντινέλι του Απόλλωνα Σμύρνης.

Αυτές ουσιαστικά είναι και δύο διαφορετικές περιπτώσεις με τον μεν Βασιλακάκη να είναι ο διακαής πόθος των κιτρινομπλέ αλλά να είναι μια ιδιαίτερα δύσκολη μια τέτοια κίνηση για να υλοποιηθεί την δεδομένη χρονική στιγμή με τον Μπεντινέλι από την άλλη να πραγματοποιεί μια πολύ καλή χρονιά όντας από τους λίγους διασωθέντες του φετινού Απόλλωνα και να μοιάζει ίσως πιο εφικτή η περίπτωση του.

Οι πληροφορίες του ArcadiaPortal.gr αναφέρουν ότι στον Αστέρα Τρίπολης είναι διατεθειμένοι για την υπέρβαση με τον Θοδωρή Βασιλακάκη και έτσι θα επιμένουν για να δουν που μπορεί να καταλήξει τελικά αυτή η υπόθεση χωρίς να μπουν σε διαδικασία παζαριών με τον Ατρόμητο γεγονός που σημαίνει πως θα χρειαστεί υπομονή και λεπτούς χειρισμούς.

Ο Θοδωρής Βασιλακάκης φαντάζει σίγουρα ως μια ιδανική επιλογή με τελείως διαφορετικά χαρακτηριστικά από αυτά του Τόνσο ωστόσο υπάρχουν και άλλες περιπτώσεις από την Λατινική Αμερική που περνούν από ακτίνες "Χ" που φέρνουν πιο πολύ στο στυλ του κλασσικού δεκαριού.

Επίσης το θέμα του επιτελικού μέσου ενδεχομένως να κρίνει και αν πραγματοποιηθεί και μία ακόμα μεταγραφή και δη πλάγιου επιθετικού  που επίσης εξετάζεται από τον Γιώργο Παράσχο και τους ανθρώπους της αρκαδικής ομάδας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.