Ο μεγαλύτερος Τσακώνικος Χορός στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Ο μεγαλύτερος Τσακώνικος Χορός στο Λεωνίδιο (pics,vid)

Ιούλιος 07, 2018 - 15:50
0 σχόλια

Με μεγάλη επιτυχία οργανώθηκε χτες Παρασκευή 6 Ιουλίου ο μεγαλύτερος Tσακώνικος Xορός στο Λεωνίδιο και κρίνοντας από την μεγάλη προσέλευση, ο στόχος επετεύχθη, καθώς οι χορευτές που συμμετείχαν έφτασαν συνολικά τους 1302!
Ο μεγαλύτερος Τσακώνικος Χορός ξεκίνησε από τον Πύργο Τσικαλιώτη, με το Χορευτικό συγκρότημα Λεωνιδίου να σέρνει τον χορό και πίσω του να ενώνονται και να χορεύουν τόσο προσκεκλημένοι χορευτικοί σύλλογοι από την Αρκαδία, όσο και πολλοί ντόπιοι και επισκέπτες του φεστιβάλ, με κατάληξη στην πλατεία της Μητρόπολης. Λίγο πριν το τέλος βρισκόταν το σημείο καταγραφής και καταμέτρησης των χορευτών.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι στον μεγαλύτερο Τσακώνικο Χορό χόρεψαν, εκτός των άλλων, ο Αν. Υπουργός Αγροτικής Ανάπτυξης & Τροφίμων, Γιάννης Τσιρώνης, ο Βουλευτής Αρκαδίας του ΣΥΡΙΖΑ Γιώργος Παπαηλιού, ο Δήμαρχος Νότιας Κυνουρίας Χαράλαμπος Λυσίκατος και ο τέως Δήμαρχος Λεωνιδίου Δημήτρης Τσιγκούνης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στο πλαίσιο του φεστιβάλ "Μελιτζάzz 2018 - Λαβύρινθος" το οποίο βρίσκεται σε εξέλιξη στο Λεωνίδιο με πλούσιο πρόγραμμα και θα ολοκληρωθεί την Κυριακή 8 Ιουλίου.

 

Πηγή: Leonidion.gr
 

Video: 

Ο μεγαλύτερος Τσακώνικος Χορός στο Λεωνίδιο


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.