Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στην Αρκαδία (pics)

Ο μεγαλύτερος χιονάνθρωπος στην Αρκαδία (pics)

Ιανουάριος 20, 2016 - 13:44
1 σχόλια

Το χιόνι είναι μια ευκαιρία για παιχνίδι στο ύπαιθρο και όταν πέφτει πολύ, τι καλύτερο από το να μαζευτεί η παρέα και να φτιάξει έναν χιονάνθρωπο!

Στη Νυμφασία στον Δήμο Γορτυνίας οι κάτοικοι απόλαυσαν την ομορφιά του λευκοντυμένου χωριού τους και το παχύ χιονάκι έγινε πρώτης τάξεως υλικό για να φτιάξουν έναν μεγάλο, έναν πραγματικά μεγάλο χιονάνθρωπο, που θα μείνει όρθιος ώσπου να ανεβεί η θερμοκρασία.

Όπως έγραψαν οι κάτοικοι στο ArcadiaPortal, μικροί και μεγάλοι έγιναν ένα και άφησαν πίσω τα μικροπροβλήματα της κακοκαιρίας, παίζοντας και χτίζοντας στο πλούσιο χιόνι του χωριού τους.

Μια ευκαιρία για ξεγνοιασιά, αλλά και για συνεργασία, έκφραση και δημιουργικότητα το σημερινό χιόνι για τους κατοίκους του όμορφου αρκαδικού χωριού, που ενέδωσαν στη χαρά της στιγμής και κατασκεύασαν τον μεγαλύτερο χιονάνθρωπο της Αρκαδίας.


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο πιό καλλιτεχνικός χιονάνθρωπος που έχω δει ποτέ. Μπράβο παιδιά. Αν και πιστεύω ότι χωρίς τον Τάκη δεν θα κάνατε τίποτα!!!!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.