Ο Μάρτιν Ρόλε στην «μετά Αστέρα» εποχή (vid)

Ο Μάρτιν Ρόλε στην «μετά Αστέρα» εποχή (vid)

Μάιος 24, 2018 - 16:27
4 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης φέρεται να έχει συμφωνήσει σε όλα με τον Μάρτιν Ρόλε και σε λίγες ημέρες η επιστροφή του Αργεντινού θα είναι γεγονός.

Ο 33χρονος μέσος έχει συνδέσει το όνομά του με σπουδαίες στιγμές της ομάδας καθώς χρειάστηκε μόλις μία σεζόν (2014-2015) για να τον δούμε σε 44 συνολικά αγώνες με τον Αστέρα να πετυχαίνει 4 γκολ, να έχει 10 ευρωπαϊκά παιχνίδια και να φτάνει σε υψηλό αριθμό ασίστ.

Αφού αποχώρησε από την Τρίπολη, αγωνίστηκε Ουνιόν Σάντα Φε, Σαν Λορέτζο, Οχίγκινς και επέστρεψε στην Ελλάδα για την Κέρκυρα όπου έπαιξε σε 13 αγώνες. Ανάμεσα σε αυτούς ήταν και ένα παιχνίδι με τον Αστέρα Τρίπολης όπου ο Ρόλε είχε μία άσχημη αντίδραση κάνοντας σκληρό τάκλιν στον Καλτσά, αυτό έφερε την καταρχήν απογοήτευση των ανθρώπων του συλλόγου της Τρίπολης, όμως η αγωνιστική του αξία, άλλαξε το κλίμα και σύντομα θα φορέσει ξανά τα «κιτρινομπλέ».

Το θέμα είναι να δούμε κατά πόσο θα παρουσιαστεί διαφορετικόw σε σχέση με το προηγούμενο πέρασμά του, αν και η ηλικία από μόνη της δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο για έναν παίκτη που μπορεί να μην γίνει βασικός από την πρώτη μέρα, αλλά θα είναι μια αξιόπιστη λύση όποτε χρειαστεί να αγωνιστεί.

Στο βίντεο που ακολουθεί μπορούμε να δούμε την «μετά Αστέρα εποχή» του Μάρτιν Ρόλε στις ομάδες της Αργεντινής όπου οι εκτελέσεις των φάουλ αλλά και οι κάθετες πάσες του συνεχίζουν να αποτελούν τα καλύτερα σημεία του ποδοσφαιριστή.  

Ειδήσεις: 
Video: 

Martin Rolle Mejores Jugadas Ohiggins 2017.mp4


4 Σχόλια

Για αναπληρωματικό δεκαρι έρχεται, μια χαρά λυση είναι για τα ματς κυπέλλου και πρωταθλήματος με τις πμαδες αποτην 7-8η θέση και κάτω ή για να μπαινει 20λεπτα σε ζορικα ματς να δίνει λύσεις...

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.