Ο Μαντινειακός βράβευσε τον Τάκη Παναγουλία (pics)

Ο Μαντινειακός βράβευσε τον Τάκη Παναγουλία (pics)

Μάιος 12, 2019 - 17:30
0 σχόλια

Με μια φανέλα με το όνομα του και τον αριθμό "7" ο Μαντινειακός βράβευσε στο ημίχρονο του αγώνα με την Τεγέα τον Τάκη Παναγούλια στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας στο τελευταίο παιχνίδι της καριέρας του.

Ο Τάκης Παναγούλιας έπειτα από μια μακρά και σπουδαία διαδρομή μέσω της οποίας γνώρισε ξεχωριστές στιγμές στα Αρκαδικά γήπεδα διέγραψε την δική του ξεχωριστή πορεία και πλέον κρεμάει τα ποδοσφαιρικά παπούτσια βάζοντας τέλος στο όμορφο αυτό ποδοσφαιρικό του ταξίδι.

Ο Μαντινειακός είναι η ομάδα που μέσω αυτής ο Τάκης Παναγούλιας σταματά το ποδόσφαιρο τιμώντας τον για την προσφορά του με το δικό της ξεχωριστό τρόπο τόσο πριν όσο και στην ανάπαυλα του ημιχρόνου του αγώνα με την Τεγέα.

Ο πρόεδρος του Μαντινειακού Νίκος Σιάννας αλλά και ο προπονητής της ομάδας Γιάννης Αποστολόπουλος χάρισαν στον Τάκη Παναγούλια την φανέλα του Μαντινειακού με το όνομα του και τον αριθμό "7" ενώ από πλευράς Τεγέας ο αρχηγός της Γιάννης Κωνσταντόπουλος του χάρισε μια ανθοδέσμη για την προσφορά του στο Αρκαδικό ποδόσφαιρο όντας μάλιστα μέλος της Τεγέας στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου μερικά χρόνια πριν.

Η πιο ιδιαίτερη όμως στιγμή ήταν η είσοδος του Τάκη Παναγούλια στο γήπεδο με το περιβραχιόνιο του αρχηγού μαζί με τα παιδιά του αλλά και η αγκαλιά και το φιλί της γυναίκας του και των παιδιών του κατά την στιγμή της βράβευσης.

Συμπαίχτες και αντίπαλοι καθώς και οι φίλαθλοι που βρέθηκαν στο Δημοτικό γήπεδο Κάρτσοβας χειροκρότησαν τον Τάκη Παναγούλια στην τελευταία του ποδοσφαιρική παράσταση.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.