«Ο Μάγος του ΟΖ» στην Τρίπολη

«Ο Μάγος του ΟΖ» στην Τρίπολη

Μάρτιος 24, 2017 - 11:16
0 σχόλια

Η μικρή Ντόροθυ από το Κάνσας μαζί με τους φίλους της το σκιάχτρο που μιλάει, τον τενεκεδένιο ξυλοκόπο, και το φοβισμένο λιοντάρι, ψάχνουν μαζί να βρουν μια μαγεμένη χώρα όπου εκεί ζει ο τρομερός και φοβερός μάγος, ο Μάγος του ΟΖ . Για να φτάσουν όμως στην μαγεμένη χώρα του ΟΖ μπλέκονται σε μεγάλες περιπέτειες, όπου συναντούν και την μάγισσα της Ανατολής αλλά και την μάγισσα της Δύσης……….

Ένα σύγχρονο παραμύθι για την πνευματική εξέλιξη του παιδιού, το ύφος την φιλία, την ομαδικότητα και τη ψυχολογία ιδανικό για παιδιά κάθε ηλικίας, συνδυάζοντας την ψυχαγωγία το υπερθέαμα και τον διδακτικό χαρακτήρα

Μετά την μεγάλη επιτυχία για δυο σεζόν στην Αθήνα στο θέατρο Ορφέας Χατζηχρήστο και για μια σεζόν στο θέατρο Αυλαία στον Πειραιά η παράσταση ο Μάγος του Οζ έρχεται και στην Τρίπολη στο CINE VILLE MULTICINEMA!

Το πιο συγκλονιστικό και θεαματικό είναι ότι ο μάγος του ΟΖ για πρώτη φορά παγκοσμίως θα είναι ένας αληθινός μάγος! Ο περίφημος μάγος ταχυδακτυλουργός LUIGELΟ που με τις μαγικές του ικανότητες θα προκαλέσει τις αισθήσεις σας και θα αλλάξει την άποψη σας για το τι είναι αληθινό και τι όχι.

Παίζουν οι ηθοποιοί: Κωνσταντίνα  Στεφανίδου,  Δημήτρης Τσοιδάκης ,
Δώρα Σταθοπουλου, Ρένα Τσουρή, Νότης Καρνέζης, Χρύσα Μπαλατσούρα, Δήμητρα Καραγιάννη, Μύρνα Μηλιώνη και ο μάγος ταχυδακτυλουργός  LUIGELO   στον ρόλο του Mάγου του Oζ.

ΣΑΒΒΑΤΟ 1 ΑΠΡΙΛΙΟΥ

ΩΡΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: 12:00 & 17:00

ΓΕΝΙΚΗ ΕΙΣΟΔΟΣ: 7€


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.