«Ο Μάγος και η παρέα του» στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

«Ο Μάγος και η παρέα του» στο Πνευματικό Κέντρο Τρίπολης

Δεκέμβριος 19, 2019 - 09:04
1 σχόλια

ΜΙΟΥΖΙΚΑΛ ΜΕ ΤΟΝ ΜΑΓΟ LUIGELO

«Ο Μάγος και η παρέα του»

Παρουσίαση θεατρικής παιδικής παράστασης στο Πνευματικό Κέντρο Δήμου Τρίπολης που θα περιλαμβάνει ένα τρυφερό διασκεδαστικό πρόγραμμα με μάγο ταχυδακτυλουργό, κλόουν, φιγούρες καρτούν από την Disneyland οι οποίοι θα χαρίσουν αξέχαστες εικόνες και θα μαγέψουν μικρούς και μεγάλους.

Παράλληλα ο Άγιος Βασίλης, το ξωτικό και ο τάρανδος θα υποδέχονται τους καλεσμένους μοιράζοντας τους ευχές και σε έναν σάκο θα συγκεντρώνουν τις επιθυμίες των παιδιών.

Όλοι ζουν στο μαγικό παλάτι του Μάγου LUIGELO ο διάσημος ποντικός και η ποντικίνα, ο Τουίτι, ο Ντόναλντ, το ποιο διάσημο σφουγγάρι και οι άλλοι αγαπημένοι μας ήρωες...

Παίζουν οι ηθοποιοί Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Tάκης Δρόσος, Ζωή Τριανταφυλλίδου, Μαρία Δρακοπούλου, Κωνσταντίνος Μενούνος και ο Μάγος LUIGELO

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Μοντέζ, Βοηθός Σκηνοθέτη: Κωνσταντίνα Στεφανίδου, Χορογραφίες: Δημήτρης Ιβάνωφ Μια διαφορετική, εντυπωσιακή παράσταση με ατμόσφαιρα μαγική, γεμάτη χρώμα, μουσική, μυστήριο και φαντασία που θα συναρπάσει κάθε θεατή.

Πέμπτη 19 Δεκεμβρίου Ώρα: 18:00 Αποστολοπούλειο Πνευματικό Κέντρο


Υπάρχει 1 Σχόλιο

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.