Ο Λυκουρέντζος για το μνημόνιο, τους αγανακτισμένους, την επιστολή των 16 και... τα προνόμια του Δρούτσα!

Ο Λυκουρέντζος για το μνημόνιο, τους αγανακτισμένους, την επιστολή των 16 και... τα προνόμια του Δρούτσα!

Ιούνιος 04, 2011 - 15:51
4 σχόλια

 Υφή μνημονίου, αγανακτισμένων πολιτών, προπυλακισμών βουλευτών, σενάρια και χρησιμότητα εκλογών αλλά και ... βουλευτικά προνόμια "καθεστωτικά" κατά δήλωση Δρούτσα, είχε η σημερινή συνέντευξη τύπου τουΑρκά Βουλευτή της Ν.Δ  Ανδέα Λυκουρέντζου.

 Ο Βουλευτής κατηγόρησε την κυβέρνηση για εκστατεία φόβου προς τους πολίτες που είχε σαν αποτέλεσμα τις μαζικές αναλήψεις χρημάτων απο τράπεζες ενώ σχολιάζοντας την ερώτηση - 
"αντάρτικο" των 16 του ΠΑΣΟΚ έκανε λόγο για... "εσωτερικό διάλογο". Οι εκλογές είπε ο Βουλευτής δεν είναι αυτό που έχει ανάγκη ο τόπος, η αλλαγή πολιτικής είναι το ζητούμενο, ενώ αφαίρεσε το δικαίωμα του ομιλείν για τα βουλευτικά προνόμια απο τον  Υπουργό Δρούτσα εφόσον εκείνος δεν έχει εκλεγεί!

 

Χ.Τ

Ειδήσεις: 
Video: 

youtube://v/BSW8kB8M3i8


4 Σχόλια

δηλαδη ο λαος που δεν εχει εκλεγει δεν εχει δικαιωμα να ομιλει για τα βουλευτικα προνομια? καλα να παθουμε , ας προσεχαμε !!!!!!!! τι αλλο θα ακουσουμε σε αυτη τη ζωη.......

ΚΑΛΑ ΤΑ ΛΕΗ Ο ΔΡΟΥΤΣΑΣ ,ΝΑ ΧΑΣΕΤΕ ΟΛΑ ΤΑ ΠΡΟΝΟΜΟΙΑ ΣΑΣ ΓΙΑΤΙ ΔΕΝ ΤΑ ΑΞΙΖΕΤΕ ΕΙΣΑΣΤΕ ΑΧΡΗΣΤΟΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟΥΛΗ ΣΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΚΟΛΗΤΟΥΣ ΣΑΣ .ΚΥΡΙΟΙ ΒΟΥΛΕΥΤΕΣ ΝΑ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΚΑΙ ΝΑ ΖΗΣΕΤΕ ΜΕ 467 ΕΥΡΩ ΟΠΩΣ ΖΩ ΕΓΩ ,ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΦΑΤΕ ΠΟΛΥ ΞΥΛΟ ΜΗΝ ΒΓΑΙΝΕΤΕ ΚΑΙ ΠΡΟΚΑΛΕΙΤΕ, ΑΛΛΑΞΑΝ ΟΙ ΚΑΙΡΟΙ.

Καλά, ανώνυμε, δεν το ήξερες ότι μόνο οι επαγγελματίες των κομμάτων είναι ενεργοί πολίτες; Όλοι οι άλλοι είμαστε ιδιώτες με την αρχαία σημασία της λέξης. Να μιλήσουμε, όμως, και για το ποιόν των βουλευτών; Αυτόν τον άνθρωπο, γιατί τον στείλατε να εκπροσωπεί το έθνος; Τι είδους προστιθέμενη αξία έφερε στον "Ναό της Δημοκρατίας"; Ζητάω πληροφόρηση, μπορεί και να τον αδικώ τόσο καιρό.

Ο κος Λυκουρέτζος θεωρεί ότι ένας Υπουργός της κυβέρνησης, εξοκοινοβουλευτικός, δεν έχει το δικαίωμα του κρίνειν αλλά ούτε καν του ομιλείν για τους βουλευτές........... Φανταστείται τι άποψη έχει για το δικαίωμα λόγου των απλών πολιτών......... Η Δημοκρατία σε όλο το μεγαλείο της στη σύγχρονη Ελλάδα. Εκφράζουν ανοιχτά και ξεκάθαρα τις απόψεις τους για το λαό. Και πολλοί από μας τους ψηφίζουμε και τους ξαναψηφίζουμε. Τελικά είμαστε άξιοι της μοίρας μας.