Ο Λουίς Μιγκέλ Καριόν στην λίστα του Αστέρα

Ο Λουίς Μιγκέλ Καριόν στην λίστα του Αστέρα

Μάιος 15, 2019 - 09:51
0 σχόλια

Ο Αστέρας Τρίπολης βρίσκεται στην αναζήτηση του νέου προπονητή και του αντικαταστάτη του Γιώργου Παράσχου με στόχο να χτίσει από την αρχή μια νέα ομάδα με πολλές φιλοδοξίες και υψηλούς στόχους.

Μία από τις πειπτώσεις προπονητών που αρέσει και είναι στην κιτρινομπλέ λίστα φαίνεται πως είναι και ο τεχνικός της Μελίγια Λουίς Μιγκέλ Καριόν όπως προκύπτει από τα δημοσιεύματα των τελευταίων ωρών.

Ο 40χρονός Ισπανός προπονητής ως ποδοσφαιριστής έκανε μεγάλη καριέρα σαν δεξί μπακ (ξεκίνησε από τις ακαδημίες της Μπαρτσελόνα, έπαιξε μεταξύ άλλων σε Αλαβές, Κόρδοβα, Μελίγια και Ταραγόνα), ενώ ως προπονητής έχει εργαστεί τόσο στη 2η ομάδα της Κόρδοβα (το 2016 την οδήγησε στην άνοδό της στη 3η κατηγορία), όσο και στο επιτελείο της πρώτης (για ένα παιχνίδι της La Liga 2 έκατσε στον πάγκο ως υπηρεσιακός).

Την εφετινή σεζόν η Μελίγια υπό τις οδηγίες του πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία και μία αγωνιστική πριν το τέλος βρίσκεται στη 2η θέση του 4ου ομίλου της Segunda B και διεκδικεί ένα «εισιτήριο» για τη  La Liga 2. Τουλάχιστον μέσω των play off.

Η περίπτωση του Χοσέ Λουίς Μιγκέλ χαρακτηρίζεται ελκυστική οικονομικά για τον Αστέρα Τρίπολης ωστόσο μοναδικό πρόβλημα ίσως μπορεί να χαρακτηριστεί το γεγονός της συμμετοχής της Μελίγια στα μπαράζ ανόδου που ίσως "τρενάρει" το θέμα χρονικά.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.