Ο Λεβέντης ζητεί την απόλυση του 30% των δημοσίων υπαλλήλων

Ο Λεβέντης ζητεί την απόλυση του 30% των δημοσίων υπαλλήλων

Δεκέμβριος 14, 2016 - 11:33
13 σχόλια

«Οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν δουλεύουν είναι δημόσιος κίνδυνος» - «Ζήτησα τη μείωση συντάξεων των βουλευτών και με μούτζωναν στη Βουλή»

Άστραψε και βρόντηξε ο Βασίλης Λεβέντης εναντίον των δημοσίων υπαλλήλων που δεν παράγουν έργο, για τους οποίους εκτίμησε ότι βρίσκονται στο 30%!

«Μη λαμβανομένων μέτρων, μπαίνουμε σε καθεστώς Βουλγαρίας, όπου μισθοί και συντάξεις θα κόβονται αυτόματα», τόνισε ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων, Βασίλης Λεβέντης.

Ζήτησε να απολυθούν οι δημόσιοι υπάλληλοι που δεν δουλεύουν, υποστηρίζοντας ότι το 30% των υπαλλήλων στο Δημόσιο δεν παράγει. «Είναι δημόσιος κίνδυνος», είπε και σημείωσε ότι πρέπει να γίνει μελέτη για το ποιοι καλύπτουν πάγιες και διαρκείς ανάγκες.

ΝΑ ΜΕΙΩΘΕΙ Η ΣΥΝΤΑΞΗ ΤΩΝ ΒΟΥΛΕΥΤΩΝ

Πρότεινε να τεθούν εισοδηματικά και περιουσιακά κριτήρια για τις υψηλές συντάξεις και να τεθεί πλαφόν για όσους λαμβάνουν δύο και τρεις κύριες συντάξεις. Είπε χαρακτηριστικά ότι όσοι έχουν εισοδήματα από ενοίκια και είναι συνταξιούχοι αλλά έχουν χαμηλή σύνταξη θα πάρουν και το έκτακτο επίδομα και σημείωσε πως έτσι αναδεικνύεται η στρέβλωση του συστήματος.

Πάντως δεν τα έβαλε μόνο με τους συνταξιούχους και τους δημοσίους υπαλλήλους ο Βασίλης Λεβέντης. Μιλώντας στον Αnt1 ανέφερε ότι ζήτησε να μειωθούν στο μισό οι μισθοί και οι συντάξεις των βουλευτών και η αντίδραση «στη Βουλή, από κάτω, ήταν να με μουτζώνουν».

Ο κ. Λεβέντης ζήτησε να καταβάλλουν εφάπαξ φόρο 200 ευρώ όσοι λαμβάνουν μισθό και σύνταξη άνω των 1.500 ευρώ για να ενισχυθεί η άμυνα της χώρας.

Ειδήσεις: 

13 Σχόλια

Μη ζορίζεσαι άδικα Λεβέντη μας, ο πατέρας Μητσοτάκης τους προσέλαβε στο δημόσιο, ο γιος του θα τους απολύσει. Τώρα θα μου πεις, ποιος δημόσιος υπάλληλος θα ψηφίσει Μητσοτάκη για να γίνει κυβέρνηση και να τον απολύσει, είναι ένα μεγάλο ερώτημα.

@Anonymous Τετ, 14/12/2016 - 15:12 Και οι μ@λ@κες επίσης...Ετοιμάσου...

Και με τί κριτήριο υπολόγισε ότι το 30% των δημοσίων υπαλλήλων δεν δουλεύει; Γιατί κάποιος άλλος ας πούμε θα μπορούσε να πει ότι το 100% των βουλευτών και υπουργών είναι άχρηστοι και για πολλές σφαλιάρες...

To κριτήριο είναι ότι του λέγανε ότι τον ψήφισαν ...., αστον να λέει και καμία εξυπνάδα μπας και χιονίσει και δούμε άσπρη μέρα!

πλεονάζον προσωπικό σημαίνει πληρώνονται για να κάθονται. Υπάρχουν γραφεία που κάθονται εκ περιτροπής γιατί δεν χωράνε. Πιστεύεις πως δουλεύουν;

1419 ψήφους πήρε στην ΑΡΚΑΔΙΑ οποτε να απολύσουν όσους απο αυτούς ειναι δημόσιοι υπάλληλοι !

Το Σύνταγμα της χώρας γράφει οτι μπορει να υπάρχουν στην Βουλή και 250 βουλευτές !Οποτε η Β Αθήνας που εχει 44 έδρες να κοπούν οι 20 ,και άλλες 30 έδρες απο Α Αθήνας ,Α Πειραιά ,Β Πειραιά ,Α Θεσσαλονίκης και Β Θεσσαλονίκης !Εξαλου και ρωτάω που ειναι στην Βουλή αποφάσεις περνούν οι Γερμανοί αποικιοκράτες !

Να βγει και νόμος οτι ο κάθε βουλευτής ,και περιφερειάρχης θα μπορούν να εκλεγούν 2 φορές και να τελειώνουν τα ψέμματα !τι μπορει να προσφέρει ενας βουλευτής παραπάνω αν εχει 4 και 5 θητείες ;

Κριτήριο πρέπει να είναι και η ηλικία, δεν μπορεί μεγάλοι άνθρωποι να ψηφίζουν και να λένε ότι θέλουν καλή ώρα σαν εδώ, την γλώσσα πρέπει να την βουτάμε μέσα στο μυαλό προτού πούμε καμία εξυπνάδα... (κοινώς βλακεία).

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.