Ο Λάτιν Αστέραθ του Μοριά

Ο Λάτιν Αστέραθ του Μοριά

Ιούνιος 20, 2019 - 21:35
12 σχόλια

Με έντονο το Ισπανικό χρώμα ξεκίνησαν οι μεταγραφές του Αστέρα Τρίπολης ο οποίος μπαίνει σε μια νέα διαφορετική φιλοσοφία από αυτή των τελευταίων χρόνων αναφορικά με τον καταρτισμό του ρόστερ του.

Μετά την κακίστη περσινή σεζόν η αρκαδική ομάδα αλλάζει άρδην την αγωνιστική της φιλοσοφία θέλοντας να δημιουργήσει ένα νέο σύνολο που θα μπορεί να ανταποκριθεί στις απαιτήσεις που θα έρθουν επιχειρώντας παράλληλα να παίξει καλύτερο και πιο ελκυστικό ποδόσφαιρο.

Σεσκ Ρεχίς Κρεσπί για την επίθεση, Μπόρχα Φερνάντες για την μεσαία γραμμή και Ντάνι Σουάρεθ για το κέντρο της άμυνας βρίσκονται στην Τρίπολη και το μόνο πια που απομένει είναι και οι τρεις Ισπανοί να ανακοινωθούν και επίσημα από τον Αστέρα Τρίπολης εντός των επόμενων ωρών.

Εκτός όμως των τριών Ισπανών θα ακολουθήσουν και άλλες μεταγραφές με επίσης λάτιν χρώμα (πιθανόν Ισπανικό ξανά) αλλά και ο προπονητής ο οποίος αναμένεται να είναι Ίβηρας μιας και εδώ μετράμε αντίστροφα για να δούμε ποιος θα αναλάβει τα ηνία της ομάδας αφού βρισκόμαστε στην τελική ευθεία για ανακοινώσεις.

Είναι λοιπόν ξεκάθαρο πως οι κιτρινομπλέ θα έχουν έντονο το λάτιν στοιχείο καθώς εκτός των τριών που θα ανακοινωθούν (Ρεχίς, Φερνάντες, Σουάρεθ), του προπονητή και όποιων ακόμα ακολουθήσουν μεταγραφικά τον δρόμο για την Τρίπολη υπάρχουν στο ρόστερ και οι επίσης Ισπανοί από την περσινή χρονιά Άνχελ, Μαρκ Φερνάντες και Βαλιέντε.

Επιπλέον να προσθέσουμε και τους Αργεντινούς του Αστέρα Τρίπολης προεξέχοντος ασφαλώς του αρχηγού Ματίας Ιγκλέσιας, του Φρανκ Μπελόκ ενώ ερωτηματικό είναι οι Χουάν Μουνάφο (αν παραμείνει), του Πατρίσιο Ματρικάρντι (λογικά μένει) αλλά και ο Λούκας Σάλας που επίσης είναι στο ρόστερ και κανείς δε γνωρίζει αυτή τη στιγμή το μέλλον του βάση της πολύ μικρής του προσφοράς.  

Το πλάνο και ο μεταγραφικός προσανατολισμός είναι κάτι παραπάνω από σαφείς στο κιτρινομπλέ στρατόπεδο και στο ίδιο περίπου μήκος κύματος αναμένεται να κινηθούν και τα υπόλοιπα μεταγραφικά κομμάτια που θα συμπληρώσουν το εφετινό μωσαϊκό του ρόστερ της ομάδας.

Σε όλα αυτά αλλά και στις μεταγραφές που θα ακολουθήσουν δε θα πρέπει να ξεχνάμε βέβαια και την πολύ καλή Ελληνική βάση παιχτών που διαθέτει ο Αστέρας Τρίπολης όπου και πάλι θα παίξει το δικό της ρόλο τόσο στο μπόλιασμα των νέων όσο και στην σύνδεση του μείγματος με λάτιν χρώμα που δημιουργείται.

Το στοίχημα πλέον θα είναι να βρεθεί γρήγορα η χημεία καθώς υπάρχουν αρκετές αλλαγές και θα γίνουν και άλλες μέσα στο καλοκαίρι και βέβαια η νέα φιλοσοφία που θα θέλει να περάσει ο Αστέρας Τρίπολης μέσω του νέου του προπονητή στο αγωνιστικό κομμάτι και στον τρόπο παιχνιδιού.

Το Ισπανικό μοντέλο σημαίνει ταχύτητα, επιθετικότητα, φαντασία και γρήγορο ποδόσφαιρο στοιχεία δηλαδή που έλειψαν από την περσινή αρκαδική ομάδα. Αναμονή και ελπίδα για την Ελληνική "φούριας ρόχας", για τον νέο Αστέρα.

Ειδήσεις: 

12 Σχόλια

Ποιός σου τα λέει αυτά που γράφεις?Για πές μας πού επαιζαν οι παιχταράδες που πήρε?

Πάντως ο Άνχελ ούτε γρήγορος είναι, ούτε επιθετικότητα της προκοπής έχει. Επειδή κάποιος ποδοσφαιριστής είναι Ισπανός δεν σημαίνει ότι είναι Ινιέστα και Πουγιόλ. Να τους δούμε και μακάρι να είναι καλοί.

Η διοίκηση καλά θα είναι να βρει κανέναν Ιταλό από β Ιταλίας και να βγει Τσιρίλο ,κανέναν μεσο και επιθετικό από Σερβία μήπως και βγει Πριγιοβιτς και Τζορτζεβιτς και κανέναν Πολωνό μήπως βγει Βαζέχα !Τωρα οι εμμονές με Ισπανούς πρέπει να τελειώσουν !!

το καλό είναι ότι είναι νέοι παίχτες.. Ας ελπίσουμε να βγουν και καλοί και να δούμε και πάλι ωραία μπάλα στο γήπεδο μας. Χρόνια έχουμε να χορτάσουμε μπάλα..

ευκαιρια ειναι τωρα τη κυριακη με τον αγωνα που θα γινει στη σκυριτιδα να κανει μεταγραφες τους 3-4 πρωτους,θα αποκτησει και τρεχαλατζηδες η ομαδα,γιατι απο παιχτες αφηστε το καλυτερα,αυτες δεν ειναι μεταγραφες

Τί στο διάολο, μόνο από την Ισπανία υπάρχουν παίκτες; Τί κόλλημα είναι αυτό ντε και καλά από την Ισπανία; Άλλες χώρες δεν γνωρίζει ο κ. Γαλανακόπουλος ή έχει βρει απάγκιο στην Ισπανία;

Ρε σταματήστε να γκρινιάζετε για όλα...οι μεταγραφές φαίνονται αρκετά καλές μέχρι στιγμής...

Ας κάνουμε το σταυρό μας να είναι καλοί , γιατί από ονόματα ...ούτε η μάνα τους δεν τους ξέρει ...

Ραχούλα ,που είσαι ρε μάτι ; Που Χάθηκες ;είχες πάει Θάλασσα με τον παππού και την γιαγιά και βρήκες p.c και του δίνεις και καταλαβαίνει ;Κάνε καμία βουτιά γιατί θα περάσει ο καιρός γρήγορα και θα ανοίξουν πάλι τα σχολεία

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.