Ο Κυρίαρχος, η ξε-Κανονιστική και οι προτιμήσεις

Ο Κυρίαρχος, η ξε-Κανονιστική και οι προτιμήσεις

Ιανουάριος 22, 2016 - 09:06
3 σχόλια

Φιλαράκια μου καλά και αγαπημένα, γεια σας!

Τι μου κάνετε; Είστε καλά; Μα πώς να είστε καλά; Ο Σόιμπλε τού την φύλαγε του Πρωθυπουργού μας και τον είπε «ηλίθιο», αν και στο Μαξίμου δεν κατάλαβαν ακριβώς αυτό. Είναι το ένα, είναι το άλλο, είναι και μια ζαλάδα που θα μας ζώσει σε λίγο από την πείνα...

Πείνα είπα και θυμήθηκα τη βασίλισσα της Ολλανδίας που ζορίζεται η γυναίκα...Η βασίλισσα της Ολλανδίας -λένε στα κανάλια, δεν ξέρω αν ισχύει- είπε στον Τσίπρα ότι ενδιαφέρεται για το ελληνικό χρέος. Και μετά του εξήγησε γιατί! Έχει, λέει, ένα σπίτι στην Ελλάδα και δεν ξέρει τι να κάνει με αυτό το σπίτι! Πού να πληρώνει ΕΝΦΙΑ... (Φήμες ότι ο Τσίπρας αγκάλιασε τη βασίλισσα τον κατατάσσουν ως τον No1 παραβάτη πρωτοκόλλου.)

Κι από τα βασίλεια εις την Εσπερίαν, στους κυρίαρχους της Αρκαδίας. Ή του κλάμπινγκ. Ή και των δύο... Γεια σου, Κωστάκη, κυρίαρχε! Κυρίαρχος στη Βουλή, κυρίαρχος στο «T5» του Κολωνακίου, άντε και του χρόνου να παρουσιάζεις τα MTV Greece Music Awards ή ακόμα καλύτερα τη Eurovision! Έως τότε, και άμα δεν μπεις τετρασέλιδο αφιέρωμα με αφίσα στη «Σούπερ Κατερίνα», διάσημος δεν γίνεσαι!

Στο Μεγαβούνι, αδέρφια μου, στο Μεγαβούνι! Έως το Πάσχα, του 2016, γιατί είχαμε ακούσει τα ίδια και για το 2015, θα έχουμε σύννομη μονάδα διαχείρισης απορριμμάτων. Αλλιώς θα τρέχει ο Μήτσος σαν την Αστέρω στα βουνά. Όχι μόνος του. Θα τον κυνηγά η πόλη...

Σου λέει, και στο κυνηγητό να τον έπαιρνε, δεν θα (της) καθόταν. Ακόμα και αν ήταν ναυτικός (και όχι αιρετός) και είχε να δει γυναίκα επτά χρόνια, δεν θα της καθόταν. Αχ, τι να κάνουμε, οι γυναίκες με εξουσία βγάζουν τη γοητεία της εξουσίας και όχι τη δική τους. Να δεις που φταίνε τα τζιν που φοράει συχνά και δεν την αναδεικνύουν. Ας αλλάξει γκαρνταρόμπα καμπόσο, να δεις για πότε θα την θέλουν ούλοι!

Πάντως... ούλοι μπερδεύτηκαν με τη φωτογραφία από το χιονισμένο κι άρχισαν να την αναδημοσιεύουν δεξιά και αριστερά. Μόνο που η φωτογραφία δεν ήταν από το Μαίναλο, αλλά... ποιος ξέρει από πού;.. Προσέχουμε πού σερφάρουμε και τι φωτογραφίες κατεβάζουμε για να τις ανεβάσουμε στο Facebook. Και για να μην μπερδεύεστε, αν δείτε γαλαζοπράσινα νερά και παραλία με κοκοφοίνικες, ΔΕΝ είναι Τρίπολη, είναι Καραϊβική, μην την ανεβάσετε ως ειδυλλιακή Τάκα Beach!

Τελικά εκείνα το κολωνάκια στον πεζόδρομο πότε θα βγουν;; Συνεχώς σκοντάφτω πάνω τους αφού ζω εδώ και μήνες με το σκεπτικό ότι βγήκαν. Μήπως το μετάνιωσαν ή απεργούν οι εργάτες και δεν μπορούν να τα βγάλουν;; Αν είναι, θα σας δώσω εγώ ένα «φανταστικό» χεράκι αν θέλετε!

Μήπως όμως πρώτα να περάσει η κανονιστική, που σε λίγο θα την έχουν ξεχάσει κι οι ίδιοι, γι’ αυτό δεν τα βγάζουν;;; Τι θα γίνει, τόσοι τσακωμοί, τόσες καταγγελτικές φωτογραφίες, «σφάχτηκαν παλληκάρια» για χάρη της κι ακόμα δεν έχει περαστεί.

Τελικά τα χιόνια ζαλίζουν τον κόσμο, μάλλον το πολύ λευκό δεν τους αρέσει… Άλλοι έβλεπαν τους δρόμους καθαρισμένους κι άλλοι ακαθάριστους! Γυαλιά την επόμενη φορά, παιδιά, να βλέπετε καλύτερα και να μην μπερδεύετε τον κόσμο!

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

οντως τι θα γινει ρε παλικαρια? θα περασετε καμια φορα τη κανονιστικη για πλατεια πετρινου-πεζοδρομους που εχει γινει τοσος ντορος? η κανει τζιζ το θεμα και θα το αφησετε για τη τελευταια χρονια πριν τις εκλογες? εσεις δεν θα τους βαζατε στη θεση τους και θα τακτοποιουσατε τη κατασταση ? ολο φρου φρου κι αρωματα ..............................ετσι ,σας τα χωνουν και σας περνανε και για μ@....ες και θα βγουν και απο πανω με αυτο το θεμα οι καφετζηδες !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

ΓΙΑ ΝΑ ΕΧΟΥΝ ΤΟ ΝΟΥ ΤΟΥΣ ΜΕΡΙΚΟΙ ΑΙΡΕΤΟΙ ΕΚΕΙ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟ ΜΕ ΤΑ ΤΙΜΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥ ΨΑΧΝΟΥΝ ΝΑ ΒΡΟΥΝ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ......

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.