Ο Κούρος νέος αντιπρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Ο Κούρος νέος αντιπρόεδρος Επιτροπής Ποιότητας Ζωής

Οκτώβριος 20, 2014 - 09:35
3 σχόλια

Η Επιτροπή Ποιότητας Ζωής εξέλεξε αντιπρόεδρο στη συνεδρίαση της Τρίτης 14 Οκτωβρίου. Ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής εισηγούμενος το 1ο θέμα της ημερήσιας διάταξης έθεσε υπόψη των μελών το άρθρο 74 παρ.6 του Ν.3852/2010 το οποίο αναφέρει ότι η Επιτροπή στην πρώτη συνεδρίαση εκλέγει μεταξύ των μελών της με φανερή ψηφοφορία, τον Αντιπρόεδρο, ο οποίος προέρχεται από την μειοψηφία. Δικαίωμα ψήφου στην περίπτωση αυτή έχει και ο Πρόεδρος της Επιτροπής Ποιότητας Ζωής. Στη συνέχεια ο κ. Πρόεδρος κάλεσε τους ενδιαφερόμενους συμβούλους της μειοψηφίας να θέσουν υποψηφιότητα.

Υποψηφιότητα έθεσε το μέλος της μειοψηφίας κ. Κούρος Ηλίας. Έπειτα από τη διαδικασία της ψηφοφορίας για την εκλογή ο Πρόεδρος ανέγνωσε τα αποτελέσματα της ψηφοφορίας τα οποία έχουν ως εξής:
Ο κ. Κούρος Ηλίας (σύμβουλος μειοψηφίας) έλαβε εννέα (9) ψήφους.

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

ΦΟΒΕΡΗ ΕΙΔΗΣΗ !!!! ΚΑΙ ΕΙΧΑΜΕ ΜΙΑ ΦΑΓΟΥΡΑ ΑΝ ΓΙΝΟΤΑΝΕ ΚΑΤΙ Ο ΚΟΥΡΟΣ. ΓΙΑ ΤΑ ΣΚΟΥΠΙΔΙΑ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΛΕΠΩ ΝΑ ΜΙΛΑΕΙ ΜΕ ΤΟ ΦΙΛΑΡΑΚΙ ΤΟΥ ΤΟΝ ΜΗΤΣΟ

Για να δούμε τώρα Λια θα ασχοληθείς με την υποβαθμισμένη ποιότητα ζωής μας ως πολίτες της Τρίπολης; βλέπε σκουπίδια και πάρκινγκ ή ο αρχηγός σου δε θα σου δώσει το ο.κ. συνεχίζοντας να κάνει πλάτες στο Δήμαρχο ; ε !!!!! ίδωμεν και αναμένωμεν

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.