Ο Κούγιας δικηγόρος υπεράσπισης του 75χρονου παιδοκτόνου από το Άστρος

Ο Κούγιας δικηγόρος υπεράσπισης του 75χρονου παιδοκτόνου από το Άστρος

Αύγουστος 20, 2014 - 20:40
1 σχόλια

Την υπεράσπιση του 75χρονου παιδοκτόνου και της συζύγου του στο Άστρος ανέλαβε ο γνωστός δικηγόρος Αλέξης Κούγιας. 

Με ανακοίνωση του ο Αλέξης Κούγιας καταγγέλει την ασφάλεια Ναυπλίου για ψευδή κατηγορία για την σύζυγο σε βάρος της συζήγου του 75χρονου παιδοκτόνου:

«Το δικηγορικό μας γραφείο ανέλαβε την υπεράσπιση των κατηγορουμένων γονέων για την παιδοκτονία του γιου τους στο Άστρος Κυνουρίας.

Επειδή από την Ασφάλεια Τριπόλεως κατασκευάστηκε μία ψευδής κατηγορία εις βάρος της μητέρας του θύματος κατά την διενέργεια της προανακρίσεως, παρακαλούμε όπως τα όσα διοχετεύονται από την Ασφάλεια Τριπόλεως όσον αφορά στη συγκεκριμένη κατηγορούμενη να τα αντιμετωπίζετε με επιφύλαξη.

Ήδη από την απολογία των τριών συγκατηγορουμένων ενώπιον του Τακτικού Ανακριτού Ναυπλίου διευκρινίστηκαν και διαψεύσθηκαν όλα τα στοιχεία της προανακρίσεως με τα οποία κατασκευάστηκε η κατηγορία εις βάρος της κατηγορουμένης.
Όπως σας είναι γνωστό και οι τρεις κατηγορούμενοι αφέθηκαν ελεύθεροι».

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

τι αλλο θα ελεγε ο κουγιασ? ολοι στη μελιγου ξερουν οτι ολοι ειναι συνεργοι ξαφνικα ολοι καπου αλλου βρισκοταν.και ωσ συνηθως ο κουγιασ θα τουσ βγαλει λαδι.αλλα μαθαινουμε τωρα οτι ο πατερασ χτυπουσε γυναικα και παιδια για χρονια.μηπωσ τελικα αλλοσ ηταν το θυμα??

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.