Ο Κώτσιρας προσεύχεται για τον Ίκερ Κασίγιας

Ο Κώτσιρας προσεύχεται για τον Ίκερ Κασίγιας

Μάιος 02, 2019 - 10:11
0 σχόλια

Η είδηση της καρδιακής προσβολής και του εμφράγματος του μυοκαρδίου του Ίκερ Κασίγιας έκανε μέσα σε λίγα λεπτά ολόκληρο τον ποδοσφαιρικό κόσμο να ανησυχήσει για τον σπουδαίο Ισπανό τερματοφύλακα.

Ο "Άγιος Ίκερ" υποβλήθηκε σε επέμβαση και φαίνεται να γλίτωσε τα χειρότερα ωστόσο πολύ δύσκολα πια θα συνεχίσει να φορά γάντια και να αγωνίζεται μετά σοβαρό αυτό περιστατικό με την υγεία του.

Ποδοσφαιριστές, φίλαθλοι, προπονητές και παράγοντες από όλο τον κόσμο έστειλαν τις ευχές τους στον 38χρονό Ισπανό κίπερ μέσω των social media ενώ κάτι ανάλογο έκανε και ο Γιάννης Κώτσιρας.

Ο Μεγαλοπολίτης άσος ανέβασε την selfie φωτογραφία με τον Ίκερ Κασίγιας πριν από δύο χρόνια από την προετοιμασία του Αστέρα Τρίπολης στην Ολλανδία εκεί όπου βρίσκονταν και η Πόρτο δηλώνοντας έτσι τα περαστικά του σε μια τεράστια μορφή του Ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.