Ο Κώστας Ζαχαριάς στο κόμμα της Ζωής;

Ο Κώστας Ζαχαριάς στο κόμμα της Ζωής;

Αύγουστος 27, 2015 - 17:43
4 σχόλια

Τις τελευταίες ώρες ακούγεται πολύ έντονα ότι ο Κώστας Ζαχαριάς θα συνταχθεί με τη Ζωή Κωνσταντοπούλου στον νέο πολιτικό φορέα που ετοιμάζει, ύστερα από την ανακοίνωσή του να μην είναι ξανά υποψήφιος βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία.

Σύμφωνα με τις πληροφορίες, η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ετοιμάζεται να ιδρύσει νέο πολιτικό φορέα, ο οποίος θα επιλέξει τον δρόμο στης συμπόρευσης με τη Λαϊκή Ενότητα του Παναγιώτη Λαφαζάνη, αλλά οπωσδήποτε θα αποτελεί ξεχωριστό φορέα.

Μάλιστα, η κυρία Ζωή Κωνσταντοπούλου ενδεχομένως έως τη Δευτέρα να έχει προβεί σε επίσημες ανακοινώσεις.

Αξίζει να σημειωθεί ότι ο κ. Ζαχαριάς παραβρέθηκε στη συνεδρίαση της Ολομέλειας της Βουλής την οποία είχε συγκαλέσει η κυρία Κωνσταντοπούλου με θέμα της γερμανικές αποζημιώσεις και τον δημόσιο λόγο. Υπενθυμίζουμε ότι η σύγκληση της Ολομέλειας εκ μέρους της κυρίας Κωνσταντοπούλου αποδοκιμάστηκε ευρέως από τον ΣΥΡΙΖΑ με επίσημη ανακοίνωση. 

Την Τρίτη 25 Αυγούστου, ανάμεσα στα λίγα στελέχη της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και στα μέλη της Λαϊκής Ενότητας, ήταν και ο Κώστας Ζαχαριάς. 

Τα υπόλοιπα έδρανα ήταν άδεια, πλην των ελαχίστων εδράνων όπου κάθονταν: από την «Λαϊκή Ενότητα» οι Θανάσης Πετράκος, Ζήσης Ζάννας, Στέφανος Σαμοϊλης, Μιχάλης Κριτσωτάκης, Βασίλης Κυριακάκης, Στάθης Λεουτσάκος, Κώστας Δελημήτρος, Ραχήλ Μακρή, Κώστας Ησυχος, Αγλαϊα Κυρίτση, Γιάννης Σταθάς, Θανάσης Σκουμας, Κώστας Λαπαβίτσας, Θωμάς Κώτσιας. Και από τον ΣΥΡΙΖΑ εκτός της κυρίας Κωνσταντοπούλου παρέστησαν Νάντια Βαλαβάνη και Κώστας Ζαχαριάς.

Επίσης, τη συνεδρίαση χαιρέτισε ο Μανόλης Γλέζος με επιστολή του, με τον οποίον η κυρία Κωνσταντοπούλου έχει άριστες σχέσεις, ενώ, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, υπάρχει μια προσέγγιση μεταξύ τους ως προς τον νέο φορέα.

Ενδεχομένως η παρουσία του Κώστα Ζαχαριά στην Ολομέλεια εκφράζει την υποστήριξή του προς την κυρία Κωνσταντοπούλου και ίσως η υποστήριξη αυτή εκφραστεί και μέσα από μια πιο ουσιαστική συνεργασία υπό τη σκέπη του ίδιου πολιτικού φορέα.


4 Σχόλια

Κωστα τα κάνατε μούσκεμα. Νομιζω ότι η πολιτικη τελειωσε για σενα και τους ομοίους σου. Προδοσατε τις ελπίδες μας και τις δωσατε στην Μερκελ και στον Αδωνη. Η αριστερα τελειωσε για την Ελλαδα.

Ο Κώστας δεν πρόδωσε κανέναν και ίσα-ίσα στάθηκε με ήθος και αξιοπρέπεια ως την τελευταία στιγμή στο ΣΥΡΙΖΑ προσπαθώντας με λίγους άλλους να αναστήσουν διαδικασίες βάσης για όλα αυτά που γίνονταν στο κόμμα τον τελευταίο καιρό. Όσον αφορά τυχόν συμπόρευσή του με τυχόν κόμμα της Ζωής προσωπική μου γνώμη είναι να το αποφύγει. Τούτες τις περίεργα κρίσιμες στιγμές ας μην λάβει βεβιασμένες αποφάσεις. Ο Κώστας ούτως ή άλλως αποτελεί πολύτιμη εφεδρεία τόσο για την Αριστερά όσο και για την Αρκαδία.

Επειδή γνωρίζω πολλά χρόνια τον Κώστα οι φήμες περί συμπόρευσής του με την Κωνσταντοπούλου πιστεύω ότι είναι παντελώς αβάσιμες. Σας υπενθυμίζω τη δήλωσή του "Όσο με αφορά, δεν θα είμαι υποψήφιος βουλευτής στις επικείμενες εκλογές. Μένω γυμνός και εκτεθειμένος στον Αρκαδικό λαό, τους συντρόφους μου, τους απλούς πολίτες και ψηφοφόρους. Για όσα υπερασπίστηκα και προσπάθησα, για τις αστοχίες, τις ανακολουθίες και τις διαψεύσεις. Παραμένω στο δρόμο της Αριστεράς με την ελπίδα συνάντησης στους αγώνες για τις πραγματικές ανάγκες των ανθρώπων". Η αξιοπρέπεια και το πολιτικό του ήθος, δεν του επιτρέπουν να αυτοδιαψευστεί. ΑΚ56

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.