Ο Κώστας Τρίκολας μαζί με το Γιάννη Σμυρνιώτη

Ο Κώστας Τρίκολας μαζί με το Γιάννη Σμυρνιώτη

Απρίλιος 23, 2014 - 18:26
2 σχόλια

Με την παράταξη του Γιάννη Σμυρνιώτη, «Νέα Τρίπολη» κατεβαίνει υποψήφιος Δημοτικός Σύμβουλος Τρίπολης ο Κώστας Τρίκολας.

Βιογραφικό
ΤΡΙΚΟΛΑΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ             
Εργοδηγός Ηλεκτρολόγος
Γεννήθηκε στις 12 Μαρτίου του 1960 στο Πάπαρι Αρκαδίας. Αποφοίτησε από το Τεχνικό Λύκειο Τρίπολης με την ειδικότητα του Ηλεκτρολόγου και εργάστηκε στην ΔΕΗ Μεγαλόπολης για 30 χρόνια. Αποτέλεσε ιδρυτικό μέλος του Συλλόγου Νέων Πάπαρη και πρόεδρος αυτού για 17 χρόνια.

Το 2007 εκλέχτηκε Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Βαλτετσίου.

Σήμερα είναι εκλεγμένος Δημοτικός Σύμβουλος στον Δήμο Τρίπολης και άμισθος Αντιδήμαρχος. Έχει αναλάβει αρμοδιότητες Απασχόλησης και κατά τόπον της Δημοτικής Ενότητας Βαλτετσίου. Αποτελεί μέλος στην επιτροπής για την Ποιότητα Ζωής καθώς και στην επιτροπή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης.
Είναι παντρεμένος με την Κατερίνα Μπουγιούκου και έχει τρία παιδιά την Βασιλική Τεχνολόγο Μηχανικό Αυτοματισμών , την Θεοδώρα Δασκάλα και τον Γιώργο φοιτητή ΤΕΙ Γεωπονίας .

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

Απο τις πιο αγαπητες και αξιπρεπής παρουσίες στην τοπική αυτοδιοίκηση που αφησε θετικές εντυπώσεις καθ όλη τη διάρκεια της θητειας του. Καλη επιτυχία Κώστα, ο συν ενας σταυρός της Τρίπολης αξίζει να πάει σε εσένα στην δημ. ενότητα Βαλτετσίου

Γιατι που ηταν ο Τρίκολας μεχρι τωρα στις Λαϊκές η στα πρόβατα αφήστε μας ρε σωτήρες της πλάκας. Μαύρο!!'