Ο Κώστας Μακεδόνας έκλεισε τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 198ης επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics,vid)

Ο Κώστας Μακεδόνας έκλεισε τις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 198ης επετείου της Άλωσης της Τριπολιτσάς (pics,vid)

Σεπτέμβριος 29, 2019 - 23:59
14 σχόλια

Ολοκληρώθηκαν με επιτυχία και φέτος οι εορταστικές εκδηλώσεις του Δήμου Τρίπολης για την 198η επέτειο της Άλωσης της Τριπολιτσάς, συγκεντρώνοντας για άλλη μια φορά πλήθος κόσμου.

Την Κυριακή 29 Σεπτεμβρίου στην πλατεία Άρεως πραγματοποιήθηκε μουσικό αφιέρωμα στη μελοποιημένη ποίηση με τραγούδια των Νίκου Γκάτσου, Μίκη Θεοδωράκη, Σταύρου Ξαρχάκου και Γιάννη Μαρκόπουλου από τον ερμηνευτή Κώστα Μακεδόνα.

Στην εκδήλωση συμμετείχεη χορωδία «Ορφέας Τρίπολης», ενώ την καλλιτεχνική διεύθυνση είχε ο Γιώργος Παγιάτης.

Video: 

ArcadiaPortal.gr Ο Κώστας Μακεδόνας για τον εορτασμό της Άλωσης της Τριπολιτσάς


14 Σχόλια

Ωραία το γιορτάσαμε το πολυτεχενείο εχθές, μόνο το μπέλα τσάο δεν είπε.

ΩΡΑΙΟΣ Ο ΜΑΚΕΔΟΝΑΣ, ΑΛΛΑ ΕΛΕΟΣ, ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΗΝ ΑΛΩΣΗ!!! ΑΣΤΟΧΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ!!!

Εξαιρετικός ο Μακεδόνας αλλά ο συνδυασμός με τη σπουδαία χορωδία του Ορφέα όπως είπε ο ίδιος ηταν μαγευτικα

Δεν μπορεί σε μια τέτοιου επιπέδου εκδήλωση να υπάρχουν αρνητικά σχόλια. Υπάρχουν κάποιοι που προσπαθούν να διαβάλουν τις εκδηλώσεις του Δημάρχου για προσωπικό όφελος .Δεν γίνεται σε όλες τις εκδηλώσεις να υπάρχουν οργανωμένα αρνητικά σχόλια. Φαίνεστε ποιοι είστε και στον απλό πολιτη

Ναι τρελαθηκαμε στη μαγεία και στο τέλος καψαμε τον καρναβαλο με μιση ώρα πυροτεχνηματα. Εξαφανίστηκαν και οι Αυγανοπακιστανοσυριοι που νομισαν οτι τους βομβαρδιζουν. Φτιαχτε κανα δρόμο και κανενα αποστραγγιστικο γιατί παλι θα πνιγουμε. Εφτασε ο χειμωνας!

Άριστες όλες οι εκδηλώσεις και με τα μισά λεφτά από πέρυσι. Πέρυσι 86000, φέτος 49000 ευρώ Εξορθολογισμός μπραβο

πολυ γκρινια ,τπτ δε σας αρεσει,σας βρωμαει το ενα σας βρωμαει το αλλο,ο αλλος θελει καρεκλα να καθισει,να βαλει 3000 καρεκλες να κατσουν ολοι.ελεος ρεεεεεεεεεεεεεε

Πολύ καλός ο Μακεδόνας, λίγο καλύτερη οργάνωση ήθελε η εκδήλωση. Κάποια στιγμή να βάλουν μυαλό όλοι οι διοργανωτές ότι τέλη Σεπτεμβρίου η εκδήλωση μπορεί να τραβήξει το πολύ μέχρι τις 22:30. Κάνει κρύο το βράδυ, ακόμα και χτες που είχε πολύ ζεστή ημέρα. Το μόνο που με ενόχλησε ήταν ο λόγος της κυρίας που επαινούσε η δημοτική αρχή τον εαυτόν της. Κάντε έργο σεμνά και ταπεινά και αφήστε τα λιβανίσματα. Του χρόνου πολύ καλύτερα με τα ίδια χρήματα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.