Ο Κώστας Καραμανλής στη Ζάτουνα (pics)

Ο Κώστας Καραμανλής στη Ζάτουνα (pics)

Ιανουάριος 26, 2019 - 22:49
10 σχόλια

Σε ανάρτηση στη προσωπική του σελίδα ο Ζατουνίτης Νικος Φίλης δημοσίευσε φωτογραφίες με τον πρώην πρωθυπουργό Κώστα Καραμανλή κ τον προσωπικό του φίλο κ.Μπιτούνη.

Από τα Γορτυνιακά Νέα

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Θα είχε βάλει κανας φίλος ενα μεζέ και θα ειχε και το τελευταίο pro evolution soccer ... αλλιως δεν πάει ο Κωστάκης.

27/01/2019 -00:25 ......Μπράβο πατριώτη ,το βρήκες,βουλωμένο γράμμα διαβάζεις!!!

Έχει παλιώσει το αστείο με τα ps4 κτλ...διάβασε τί απέτρεψε και τί συμφωνίες είχε στα σκαριά ( και γι'αυτό τον έφαγαν ) και αν δεν σου αρέσει ψήφισε Akexis που είναι και καλό παιδί και κάνει ό,τι του λένε...

@ 10:46 ωραία καλαμπούρια σαν το σχέδιο δολοφονίας του που απέτρεψαν ρώσοι πράκτορες για νσ μη φτάσουμε στο χαμό του μακαριστού χουντόδουλου. Ο Καραμανλής συνεχίζει να κυβερνάει, για δες ονόματα στο υπουργικό συμβούλιο κάτι συνήγορους του καταναλωτή για να μη φτάσω σε επιλογή Πακη

Ο Καραμανλής είχε την ευκαιρία τότε με την αναφορά του στους νταβατζήδες να γράψει το όνομα του με χρυσά γράμματα στο βιβλίο της ιστορίας αλλά προτίμησε να μην αφήσει την καρέκλα.

10:46 Αυτά που λες έγιναν προ Χριστού, έχουν περάσει 10 χρόνια και ο Καραμανλής δεν είναι ούτε πρωθυπουργός, ούτε καν πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας. Από το να ρίξω την ψήφο μου στο ζαβό κουναβομούρη, που θα διαλύσει και θα ιδιωτικοποιήσει τα πάντα ερχόμενος στην εξουσία (ο ίδιος και οι συν αυτώ τα έχουν υποννοήσει δεν τα λέω εγώ), χίλιες φορές Τσίπρας που στο κάτω-κάτω δεν είναι κλέφτης, ούτε και κατάγεται από κανένα πολιτικό τζάκι. Τους βαρεθήκαμε τους καραμανλήδες, τις αιματορουφήχτρες τους μητσοτάκηδες, τους σαμαράδες, τους βαρβιτσιωταίους και όλο το συνάφι τους..Φτάνει..Όχι άλλο κάρβουνο..

Σύμφωνοι,είναι και πεινασμένοι.4χρονάκια,ακονίζουν τις κουτάλες!!!

Γι' αυτό επέτρεψε την σύνθετη ονομασία με γεωγραφικό προσδιορισμό της Ντόρας. Πολύ πατριώτης! Τι να σου πω!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.