Ο κόσμος καίγεται και ο Καμμένος στον κόσμο του!

Ο κόσμος καίγεται και ο Καμμένος στον κόσμο του!

Ιούνιος 24, 2016 - 19:00
0 σχόλια

Ποια έξοδος της Μεγάλης Βρετανίας από την Ευρωπαϊκή Ένωση, ποιο κραχ στα χρηματιστήρια, ποιο μούδιασμα επιχειρήσεων, τραπεζών, κολοσσών, μεγαλοκαρχαριών, πρωθυπουργών, υπουργών και χαρτογιακάδων. 

Εδώ έχει πάντα ήλιο! 

Και ενώ όλο το Twitter έχει πάρει φωτιά με meme που δείχνουν τον Τσίπρα να συμβουλεύει τον Κάμερον πώς να κάνει το «όχι» των Βρετανών «ναι», ο Καμμένος αποφάσισε να το... κάψει τελείως το μέσο κοινωνικής δικτύωσης, ανεβάζοντας μια πρόταση για το δίπλωμα οδήγησης, δίνοντας για άλλη μία φορά λύση σε ένα πραγματικά «καυτό» θέμα.

Ο Καμμένος έχει στον νου του ιδέες, πολλές ιδέες. Το σκέφτηκε, το ξανασκέφτηκε, αφού έκανε μια αποχή από τα ελικόπτερα και τις στρατιωτικές ασκήσεις, και πρότεινε, μέσω Twitter ασφαλώς, να δίδεται δίπλωμα οδήγησης στα 17, αλλά τον νέο οδηγό να τον συνοδεύει κάτοχος διπλώματος οδήγησης!

Και μας μπέρδεψε, τους φιλοσόφους, που τον ακολουθούμε στο Twitter. 

Διότι, όταν λέει να συνοδεύει τον ανήλικο οδηγό κάτοχος διπλώματος οδήγησης, εννοεί ακόμα και κάποιον που είναι 17 επίσης και κάτοχος διπλώματος οδήγησης; Ξέχασε να διευκρινίσει!

Αλλά αυτά έχει η πολιτική των 140 χαρακτήρων του Twitter. Στη Βουλή είπε και τη φράση «υποχρεωτική συνοδεία από ενήλικο οδηγό». Που δεν φάνηκε κακή στην αντιπολίτευση και θα το εξετάσουν, λέει.

Αναρωτιόμαστε τι υπάρχει για να εξετάσουν. Δίνεις από τη μια δίπλωμα οδήγησης στον 17χρονο, αλλά υπεύθυνος θα είναι ο ενήλικος οδηγός που θα τον συνοδεύει ώσπου να ενηλικιωθεί ο 17χρονος. 

Πώς το έλεγε η χήρα Μήτση του παλιού καλού Λάκη; «Φωνάζω το παράλογο και δεν απαντάει. Άρα, λογικό!».

Ειδήσεις: 
Tags: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.