Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος στο 4ο SEFA Basketball Camp

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος στο 4ο SEFA Basketball Camp

Μάιος 31, 2017 - 20:46
0 σχόλια

Για τέταρτο στη σειρά χρόνο ο Αρκαδικός αποδεικνύοντας το ενδιαφέρον του για την σωστή λειτουργία των ακαδημιών και την ανάδειξη ταλέντων στο μπάσκετ, διοργανώνει το "4o SEFA Basketball Camp" που θα διεξαχθεί για τέσσερις ημέρες (9-12 Ιουνίου) στο κλειστό γυμναστήριο του ΔΑΚ Τρίπολης.

Ο Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος έρχεται στο 4ο SEFA Basketball Camp!

Απόφοιτος ΤΕΦΑΑ με δίπλωμα προπονητή καλαθοσφαίρισης με βαθμό ειδικότητας (Άριστα) και έχει παρακολουθήσει μεγάλο αριθμό σεμιναρίων τόσο εντός όσο και εκτός Ελλάδας από κορυφαίους προπονητές και ομιλητές.

Έχει εργαστεί ως προπονητής και υπεύθυνος προγράμματος στις ακαδημίες μπάσκετ πολλών σωματείων. Μερικά από αυτά είναι ο Πανελλήνιος ΓΣ, ο Πανιώνιος ΓΣ, ο Ηλυσιακός ΑΟ (Παιδική ομάδα 1η θέση Αθήνας και τη 2η θέση στο Πανελλήνιο), τον ΑΟ Σπόρτιγκ ,το BAC Teleunicom , τον Παναθηναϊκό ΑΟ ( 6 συνεχόμενες φορές πρωταθλητής ΕΦΗΒΩΝ στην Αθήνα , 3 Πανελλήνια Πρωταθλήματα Εφήβων , πρωταθλητής νέων, 2 ανόδους από Δ’ ΕΣΚΑ στη Β’ ΕΣΚΑ) και τον ΑΣΕ ΔΟΥΚΑ ( Πανελλήνιο Πρωταθλήματα Εφήβων)

Επίσης έχει διατελέσει πρώτος προπονητής και βοηθός προπονητή σε πολλές αντρικές και γυναικείες ομάδες .όπως Α.Ο. ΤΡΙΤΩΝ, Α.Ο.ΗΛΥΣΙΑΚΟΥ ( πρώτος βοηθός στην Α1 ανδρών), Α.Ε. ΓΑΛΑΤΣΙΟΥ, Α.Ο. ΤΡΕΙΣ ΑΣΤΕΡΕΣ, Ο.Φ.Π.Φ. ΕΘΝΙΚΟΣ, Κ.Α.Π. , Α. Ο. ΑΡΗΣ ΠΕΤΡΟΥΠΟΛΗΣ ( Γ’ εθνική ), ΑΟ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟ( 2η θέση στο κύπελλο και πρωτάθλημα στην Α1 γυναικών) ΕΘΝΙΚΗ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ( 2η θέση στο πανευρωπαϊκό της Βοσνίας) ΕΘΝΙΚΗ ΠΑΙΔΩΝ.

Τέλος υπεύθυνος προγράμματος σε διοργανώσεις camp της Α.E. Ψυχικού, του Πανελληνίου ΓΣ, του Αμερικανικού κολλεγίου DEREE της BAC teleunicom, του Παναθηναϊκού ΑΟ και πολλών άλλων.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.