Ο Κωνσταντινόπουλος στηρίζει τα σχολεία της Αρκαδίας

Ο Κωνσταντινόπουλος στηρίζει τα σχολεία της Αρκαδίας

Δεκέμβριος 19, 2014 - 14:46
3 σχόλια

Όπως κάθε χρόνο, έτσι και φέτος ο υφυπουργός Ανάπτυξης και Ανταγωνιστικότητας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος λίγο πριν από τις γιορτές των Χριστουγέννων επισκέφθηκε σχολικές μονάδες χωριών της Αρκαδίας με σκοπό να ακούσει τα προβλήματα και τις ελλείψεις που αντιμετωπίζουν τα μικρά σχολεία της επαρχίας.

Ο κ.Κωνσταντινόπουλος μοίρασε δώρα στους μικρούς μαθητές ενόψει των εορτών των Χριστουγέννων, αποδεικνύοντας ότι το ανθρωπινό πρόσωπο του υφυπουργού είναι πάντα κοντά σε αυτούς που το έχουν ανάγκη, ακόμα και στις κρίσιμες ώρες που διέρχεται η κυβέρνηση εξαιτίας των ραγδαίων πολιτικών εξελίξεων.

Ο υφυπουργός είχε επικοινωνήσει με τους διευθυντές των σχολείων αλλά και με τους συλλόγους και έλαβε πληροφορίες σχετικά με τις ανάγκες που έχουν προκύψει, αλλά και με τις απαραίτητες επεμβάσεις.

Αξίζει να αναφερθεί ότι ο κ. Κωνσταντινόπουλος παρέδωσε μερικούς ολοκαίνουργιους ηλεκτρικούς υπολογιστές καθώς και αλλά υλικά που τα σχολεία είχαν ανάγκη, προκειμένου τα μικρά σχολεία απομακρυσμένων περιοχών να εκσυγχρονιστούν και να μην υστερούν σε τίποτα από εκείνα που υπάρχουν στα αστικά κέντρα.


3 Σχόλια

Για να καταλαβω. Τους Η/Υ τους αγορασε με προσωπικα του λεφτα οποτε να τον κατηγορησουμε για προσπαθεια εξαγορας ψηφων η τους αγορασε με λεφτα του δημοσιου για να τον κατηγορησουμε για σπαταλη δημοσιου χρηματος αφου δεν εχει καν αρμοδιοτητα? Παντως ανακουφιστικα ιδιαιτερως και ηρεμησα που εμαθα οτι ο μεγας αυτος πολιτικος του τοπου μας στηριζει τα σχολεια μας. Μπορω να κοιμαμαι ησυχος τωρα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.