O «killer» και οι «σωματοφύλακες» της Δόξας

O «killer» και οι «σωματοφύλακες» της Δόξας

Δεκέμβριος 13, 2016 - 10:40
0 σχόλια

Η πορεία της Δόξας στο πρωτάθλημα του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής κατηγορίας μόνο τυχαία δεν μπορεί να χαρακτηριστεί καθώς αποτελεί προϊών πλάνου και πολύ μεθοδικής δουλειάς από το προπονητικό τιμ αλλά και την διοίκηση.

Η ομάδα της Μεγαλόπολης με συγκομιδή 15 βαθμών στις 12 πρώτες αγωνιστικές αλλά και με βάση την συνολική της αγωνιστική εικόνα μπορεί και πρέπει να ατενίζει το μέλλον με περισσότερη αισιοδοξία με την διαφορά της από την ζώνη του υποβιβασμού να βρίσκεται στους 10 βαθμούς.

Η Δόξα είναι μία ομάδα που σε καμία περίπτωση δεν παρατά τα παιχνίδια και αυτό δεν είναι τωρινό φαινόμενο αλλά είναι κάτι που έχει περάσει στο DNA και στην νοοτροπία των παιχτών όλα αυτά τα χρόνια που στο τιμόνι της βρίσκεται ο Βασίλης Κούβαλης με τον  Ηλία Κατσούλα και το βλέπουμε να γίνεται και στους αγώνες για την Γ' Εθνική κατηγορία στην παρθενική συμμετοχή της.

Ένα διαβασμένο και δυναμικό σύνολο με πολύ πάθος και συγκέντρωση, με στρατηγική και τρόπο προσέγγισης των αγώνων για το πως θα πάρει αυτό που θέλει. Η τύχη άλλες φορές στα παιχνίδια έχει δικαιώσει αυτή την ομάδα και άλλες όχι όμως σίγουρα η ανταγωνιστική της εικόνα είναι δεδομένη και αδιαμφισβήτητη.

Όπως είναι λογικό η Δόξα σε αυτό τα ταξίδι της στον 3ο όμιλο της Γ' Εθνικής έχει βρει τους δικούς της πρωταγωνιστές που την οδηγούν στον δρόμο της παραμονής. Από τον killer Ανέστη Παναγιωτίδη μέχρι τους σωματοφύλακες της ομάδας.

Ο Ανέστης Παναγιωτίδης ήρθε το περασμένο καλοκαίρι από τον Πιερικό και μέχρι στιγμής αποδεικνύεται ως ένας από τους παίχτες κλειδιά της ομάδας αλλά και του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ' Εθνικής. 6 τέρματα συνολικά που τον φέρνουν στην κορυφή των σκόρερ μαζί με τον Σιαλμά και το πιο σημαντικό απ' όλα γκολ και βαθμοί για την ομάδα της Μεγαλόπολης.

Οι σωματοφύλακες δεν θα μπορούσε να είναι άλλοι από τις 8 παλιοσειρές που αποτελούν τον κορμό της ομάδας αλλά και τον Ηλία Μακρυωνίτη που είναι σταθερή εγγύηση κάτω από τα κυανόλευκα γκολπόστ.

Το γεγονός ότι ο βασικός κορμός της Δόξας Μεγαλόπολης σε ένα απαιτητικό και δύσκολο  πρωτάθλημα όπως είναι αυτό της Γ' Εθνικής κατηγορίας είναι με ποδοσφαιριστές από την Μεγαλόπολη είναι σίγουρα μία από τις μεγαλύτερες παρακαταθήκες και κέρδη για την χρονιά αυτή και το μέλλον.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.