Ο Καρύδας στο «2ο Sefa Basketball Camp»

Ο Καρύδας στο «2ο Sefa Basketball Camp»

Μάιος 27, 2015 - 07:42
0 σχόλια

Ο Σάκης Καρύδας γεννήθηκε στις 4 Νοεμβρίου 1979 και ήταν από τους μεγάλους πρωταγωνιστές στην ιστορική άνοδο του Αρκαδικού στην Α1 κατηγορία. Ο πλέυ-μέηκερ του Αρκαδικού θα διδάξει στο «2ο Sefa Basketball Camp» που θα πραγματοποιηθεί το διάστημα 12-15 Ιουνίου στο κλειστό γυμναστήριο της Τρίπολης.

Ο Σάκης Καρύδας τελείωσε το φετινό πρωτάθλημα της Α2 κατηγορίας με τέσσερις παρουσίες στα ΤΟΡ-10 με την 1η θέση στα κλεψίματα (56) και την 1η θέση της οικονομίας με 108 βαθμούς, ενώ τελείωσε στην 3η θέση των πασέρ μοιράζοντας 110 ασίστς στους συμπαίκτες του και στην 9η θέση σε ευστοχία διπόντων με 56% (76/136).

Ακόμα, ο Σάκης Καρύδας ήταν τρίτος στην φετινή ψηφοφορία για τον MVP και μέλος της δεύτερης καλύτερης πεντάδας για την σαιζόν 2014-2015 στην Α2 κατηγορία.

Τέλος, ο Σάκης Καρύδας θεωρείται από τους καλύτερους Έλληνες πλευμέηκερ, με προηγούμενες του ομάδες στην Α1 κατηγορία τον ΚΑΟΔ και τον Ηλυσιακό, ενώ έχει πανηγυρίσει ανόδους στην Α1 κατηγορία με τον Αρκαδικό, τον Ηλυσιακό και τον Κόροιβο, με την Ξάνθη πανηγύρισε άνοδο στην Α2 κατηγορία, ενώ έχει παίξει ακόμα στη ΜΕΝΤ, το ICBS, τον Ολυμπιακό Βόλου και τους Ίκαρους Σερρών.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.