Ο Καμμένος ζητεί να διώξει ο Τσίπρας τους υπουργούς των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ο Καμμένος ζητεί να διώξει ο Τσίπρας τους υπουργούς των Ανεξάρτητων Ελλήνων

Ιανουάριος 20, 2019 - 12:39
0 σχόλια

Ο Πάνος Καμμένος συνεχίζει το παιχνίδι του και την προσπάθεια να σώσει ό,τι σώζεται από το κόμμα του, απειλώντας τον Πρωθυπουργό ότι αν δεν διώξει τους υπουργούς που ανήκαν στους ΑΝΕΛ το κόμμα του θα καταψηφίσει όλα τα νοσμοσχέδια που θα φέρει η κυβέρνηση στη Βουλή.

Συγκεκριμένα, το πρωί της Κυριακής ο κ. Καμμένος, μιλώντας στον Σκάι, είπε:

«Αν ο Τσίπρας δεν απομακρύνει τα στελέχη των ΑΝΕΛ από την κυβέρνηση, όπως Κουίκ και Χρυσοβελώνη, που κατέχουν υπουργικές θέσεις, έστω κι αν δεν έχουν ανταλλάξει τις θέσεις τους η ΚΟ μας θα του μπλοκάρει όλα τα νομοσχέδια. Ο Κουίκ πριν έρθει στους ΑΝΕΛ πολεμούσε με κάθε τρόπο τον Τσίπρα, ενώ η Χρυσοβελώνη παρακαλούσε όλο το καλοκαίρι να τη διορίσουμε υπουργό. Κουντουρά και Κόκκαλης αντάλλαξαν επίσημα τη θέση τους στην κυβέρνηση με τη συνείδησή τους. Γι’ αυτό έχει ξεκάθαρα ευθύνη ο Τσίπρας. Η Κουντουρά και ο Κόκκαλης ενώ είχαν ταχθεί δημόσια κατά της Συμφωνίας των Πρεσπών. Ο Κόκκαλης μού έλεγε ότι είναι υποχρέωσή μου να ρίξω την κυβέρνηση».

Για τον κ. Παπαχριστόπουλο, ο οποίος έχει δηλώσει ότι θα υπερψηφίσει τη συμφωνία, αλλά θα παραδώσε την έδρα του, ο κ. Καμμένος είπε: «Με τον Παπαχριστόπουλο διαφωνώ, αλλά είναι προς τιμήν του ότι παραδίδει την έδρα του. Θα τον διαγράψω αφού ψηφίσει τη συμφωνία των Πρεσπών».

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.