Ο Καμμένος μιλάει για εκλογές, ο Γεωργιάδης καλεί το Ποτάμι στη ΝΔ

Ο Καμμένος μιλάει για εκλογές, ο Γεωργιάδης καλεί το Ποτάμι στη ΝΔ

Φεβρουάριος 07, 2016 - 10:07
2 σχόλια

Αν και η Όλγα Γεροβασίλη απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο εκλογών, ο Πάνος Καμμένος σε συνέντευξή του στη «Real News» δήλωσε ότι «αν υπάρχουν παράλογες απαιτήσεις, που δεν μπορούν να γίνουν δεκτές από τον ελληνικό λαό, ο ελληνικός λαός θα έχει πάλι τον λόγο».

Παράλληλα όμως λέει ότι «η κυβέρνηση έχει λάβει λαϊκή εντολή να κυβερνήσει τη χώρα για τέσσερα χρόνια» και ότι «οι Έλληνες πολίτες ψήφισαν αυτή την κυβέρνηση, γνωρίζοντας την τρίτη συμφωνία που είχε υπογράψει».

Από την άλλη, δήλωσε ότι «πρέπει να πληρώσουν όλοι εκείνοι που σκλάβωσαν την εθνική κυριαρχία της χώρας» και διαβεβαιώνει πως «με τον Αλέξη Τσίπρα θα πάμε μαζί μέχρι να φέρουμε πάλι την Ελλάδα σε ρυθμούς ανάπτυξης, μέχρι να φέρουμε το χαμόγελο στους Έλληνες».

Ακόμη, ο υπουργός προανήγγειλε περικοπές στις δαπάνες για την εθνική άμυνα, υπογραμμίζοντας ότι «δεν είναι δυνατόν να μην κλείσουν στρατόπεδα τα οποία είχαν σκοπό να εξυπηρετήσουν μόνο ρουσφέτια, λες και φυλάσσουν την Ελλάδα από τον Ομέρ Βρυώνη».

Και εκεί που δεν το περίμενε κανείς, ο κ. Άδωνις Γεωργιάδης απευθύνει δημόσια πρόσκληση στα στελέχη του Ποταμιού να συμπράξουν με τη ΝΔ. 

Μιλώντας στην «Καθημερινή της Κυριακής», κάλεσε τον Σταύρο Θεοδωράκη να σκεφτεί ενόψει του συνεδρίου του ότι την επόμενη εκλογική μάχη «πρέπει να τη δώσουμε όλες μαζί οι μεταρρυθμιστικές δυνάμεις έναντι του λαϊκισμού των κ. Τσίπρα και Καμμένου». Με το ίδιο σκεπτικό, ο κ. Γεωργιάδης επί της ουσίας προαναγγέλλει μια γενναία ανανέωση της ΝΔ σε υποψηφίους, εφόσον οι επόμενες εκλογές γίνουν με σταυρό προτίμησης.

Ερωτηθείς για τη στάση που θα κρατήσει η ΝΔ έναντι του ασφαλιστικού, ο κ. Γεωργιάδης σχολίασε: «Εμείς θα καταθέσουμε την πρότασή μας αφού καταλήξει η κυβέρνηση με την τρόικα. Για να είμαι όμως ξεκάθαρος ως προς τις γενικές μας αρχές, υποστηρίζουμε τη μείωση των φόρων, τις φιλελεύθερες μεταρρυθμίσεις, τις ιδιωτικοποιήσεις και τη μείωση των δημόσιων δαπανών, κάποιες εκ των οποίων προφανώς θα είναι επώδυνες».

Ως προς τις εκλογές, στη συνέντευξή του ανέφερε ότι «αν χαθεί η δεδηλωμένη, η μόνη λύση είναι οι εκλογές»: «Είμαστε έτοιμοι να κυβερνήσουμε, αλλά δεν ζητούμε εκλογές. Ούτε όμως θα δώσουμε άλλοθι σε καταστροφικές επιλογές», καταλήγει.

Ειδήσεις: 

2 Σχόλια

...."Eφόσον οι επόμενες εκλογές γίνουν με σταυρό προτίμησης" θα κλάψουνε μπαμπάδες

ΚΑΛΕΙ Ο ΑΔΩΝΙΣ ΤΟ ΠΟΤΑΜΙ ΚΑΙ ΕΓΩ ΤΟΝ ΘΕΟ ΝΑ ΜΑΣ ΛΥΠΗΘΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΒΑΛΕΙ ΤΟ ΧΕΡΙ ΤΟΥ.ΟΙ ΜΠΑΜΠΑΔΕΣ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΚΛΑΨΟΥΝΕ; ΜΑΛΛΟΝ ΞΕΧΝΑΤΕ ΤΟ 60% ΠΟΥ ΤΟΥ ΕΔΩΣΑΝ ΑΠΛΟΧΕΡΑ ΟΙ ΑΡΚΑΔΕΣ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.