Ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, Γεν. Γραμμ. Μέσων Ενημέρωσης υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με την Ν.Δ.

Ο Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, Γεν. Γραμμ. Μέσων Ενημέρωσης υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας με την Ν.Δ.

Σεπτέμβριος 30, 2014 - 09:11
2 σχόλια

Σύμφωνα με έγκυρες αποκλειστικές πληροφορίες που έχει το Καφενείο της Μεγαλόπολης , ο συμπατριώτης μας από το Τουρκολέκα, Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος , αναμένεται να  είναι υποψήφιος Βουλευτής Αρκαδίας στις επόμενες εκλογές  με την Νέα Δημοκρατία.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος  θα είναι σύμφωνα με όλες τις πληροφορίες μια νέα επιλογή του Αντώνη Σαμαρά και έχει επιλέξει να δοκιμάσει τον δύσκολο πολιτικό στίβο της Αρκαδίας.

Για όσους δεν τον γνωρίζουν παραθέτουμε μερικά στοιχεία.
Ο κ. Ιωάννης Παναγιωτόπουλος κατάγεται από το Τουρκολέκα Αρκαδίας, έλαβε πτυχίο από το Τμήμα Θεολογίας του Πανεπιστημίου Αθηνών (1993), και ειδικεύτηκε στη Γενική Εκκλησιαστική Ιστορία.

Έλαβε μεταπτυχιακούς τίτλους από το University of Durham (1997) και το Πανεπιστήμιο Αθηνών (1998), και Διδακτορικό Δίπλωμα από το Πανεπιστήμιο Αθηνών (2002) στο γνωστικό αντικείμενο της Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας. Έχει εργασθεί ως καθηγητής θεολόγος στην ιδιωτική Μέση Εκπαίδευση (1999-2004), ως Ειδικός Σύμβουλος στη Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης (2004-2007) και ως καθηγητής θεολόγος στη Δημόσια Μέση Εκπαίδευση (2007-2010).

Το 2008 εκλέχτηκε Λέκτορας του Πανεπιστημίου Αθηνών στο γνωστικό αντικείμενο της Γενικής Εκκλησιαστικής Ιστορίας, θέση στην οποίαν διορίστηκε το 2010.

Έχει ενεργή πολιτική δράση από το 1989 και τον Ιούλιο του 2012 ανέλαβε Γενικός Γραμματέας Μέσων Ενημέρωσης.

Από το kafeneio-megalopolis.gr


2 Σχόλια

πολυ συνωστισμος..... ειστε σιγουροι οτι θα βγαλει βουλευτη στην Αρκαδια η ΝΔ?

Ο δότης μπαμπάς του ήταν στο ΕΚΚΕ κι'εχει λατέρνα που παίζει ρέγγε ............ ............. Το κόμμα μοιράζει κρατικό οξυγόνο, τρεις μήνες το χρόνο, στα μέλη του μόνο ........ .......... Το παιδί του σωλήνα - Τζίμης Πανούσης

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.