Ο Ιγκορ κρατάει στον Αστέρα τον Πασαλίδη

Ο Ιγκορ κρατάει στον Αστέρα τον Πασαλίδη

Απρίλιος 26, 2018 - 10:15
0 σχόλια

Ο Ιγκόρ Σίλβα τον περασμένο Ιανουάριο έκανε το βήμα παραπάνω στην καριέρα του με την μεταγραφή του στον Ολυμπιακό ωστόσο ο Βραζιλιάνος μπακ δεν πήρε ποτέ την ευκαιρία από τους ερυθρόλευκους να δείξει τι αξίζει.

Ο νεαρός άσος δεν έχει κάνει ακόμα καμία συμμετοχή και όπως φαίνεται δεν θα αργήσει να αποτελέσει παρελθόν από τους ερυθρόλευκους με την λήξη του πρωταθλήματος μέσα στο επόμενο διάστημα.

Το γεγονός αυτό όπως έχουμε αναφέρει και πάλι σηματοδοτεί εξελίξεις μιας και ο Ιγκόρ είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του στην Αρκαδική πρωτευούσα για λογαριασμό του Αστέρα Τρίπολης. Όμως δεν είναι μόνο αυτό...

Από πλευράς Ολυμπιακού παρουσιάζεται διστακτικότητα και στην περίπτωση του Τριαντάφυλλου Πασαλίδη όπου και αυτός λίγους μήνες πριν είχε έρθει σε συμφωνία για μετακίνηση του στον Πειραιά το καλοκαίρι με τα δεδομένα να έχουν αλλάξει πλέον και τον νεαρό στόπερ να μοιάζει πως θα συνεχίσει και την νέα σεζόν να φοράει την κιτρινομπλέ φανέλα.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.