Ο Χρήστος Κουμουνδούρος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία

Ο Χρήστος Κουμουνδούρος στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Αρκαδία

Οκτώβριος 10, 2017 - 10:48
6 σχόλια

Η Νέα Δημοκρατία δια μέσου του Γενικού Γραμματέα Κοινοβουλευτικής ομάδας Κώστα Τσιάρα, ανακοίνωσε σε κλειστή συγκέντρωση, τα πρώτα ονόματα των νέων στελεχών που πέρασαν την τελική αξιολόγηση και θα μπουν στα ψηφοδέλτια στις επόμενες εκλογές.

Ανάμεσα στα άλλα ονόματα ξεχωρίζουμε αυτό του συμπατριώτη μας Χρήστου Κουμουνδούρου ο οποίος θα είναι το νέο πρόσωπο στο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στον Νομό Αρκαδίας.

Ο Χρήστος Κουμουνδούρος έχει διατελέσει επί σειρά ετών πρόεδρος του Συλλόγου Άνω Καρυωτών Αρκαδίας “Ο Λύκαιος Δίας” και είναι ένα  καταξιωμένο Στέλεχος του Ιδιωτικού Τομέα στον Χρηματοοικονομικό Κλάδο και στον Κλάδο Υγείας.

από το kafeneio-megalopolis.gr
 


6 Σχόλια

Είναι φανερό, σύμφωνα και με τις σχετικές εξαγγελίες, ότι το κόμμα προωθεί νέα πρόσωπα, με αποδεδειγμένη επαγγελματική επάρκεια, ήθος και εμπειρία σε θέσεις ευθύνης, ο καθείς στον κλάδο του. 'Εχουμε ανάγκη τέτοιους ανθρώπους μπροστά στα μεγάλα προβλήματα του Νομού Αρκαδίας.

Ο Χρήστος Κουμουνδουρος ανεξάρτητα των πολιτικών πεποιθήσεων του καθενός από μας θα είναι μεγάλο κεφάλαιο για το νομό πέραν της επιστημονικής του επάρκειας λόγω ήθους και αγάπης στον τόπο καταγωγής του.Συγχαρητήρια και καλή επιτυχία!

Έκανα ένα σχόλιο στο site σας αλλά γράφει μη επαληθευμενο,επειδή δεν έχω ξαναγράψει σχόλιο τί σημαίνει αυτό;από Αλιβέρι Ευβοίας σαβς γράφω,χρειαζόταν κάτι άλλο ;

Καλημέρα, η σελίδα μας δεν καταγράφει προσωπικά στοιχεία και έτσι δεν μπορεί να επαληθεύσει το όνομα που δηλώνουν οι χρήστες στα σχόλια. Έτσι με το (χωρίς επαλήθευση) δηλώνουμε ότι δεν γνωρίζουμε αν πραγματικά ο χρήστης είναι αυτός που δήλωσε. Με εκτίμηση, ArcadiaPortal.gr

Συγχαρητήρια στον συμπατριώτη μας Χρήστο Κουμουνδούρο, για τον οποίον, είμαστε βέβαιοι ότι θα εκπροσωπήσει επάξια την Αρκαδία μας. Τις καλύτερες ευχές μας για ευόδωση στόχων και προσδοκιών. Θόδωρος & Λένα από τις ΗΠΑ.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.