Ο Χρ. Στάικος για την εκλογή ΠτΔ και για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ο Χρ. Στάικος για την εκλογή ΠτΔ και για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ

Ιανουάριος 07, 2020 - 18:45
4 σχόλια

Ο Χρήστος Στάικος, υποψήφιος βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας, με την ευκαιρία της εορτής των Θεοφανίων μίλησε, από το Παράλιο Άστρος όπου παρακολούθησε την τελετή καθαγιασμού των υδάτων, για τη θέση του κόμματός του για την εκλογή του Προέδρου της Δημοκρατίας, για το συνέδριο του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και έδωσε τις ευχές του.

«Χρόνια πολλά και καλή χρονιά σε όλους και όλες με υγεία και δημιουργικότητα. Και σε αυτή τη νέα χρονιά να αγωνιστούμε και να παλέψουμε για να δημιουργήσουμε τους όρους για μια δίκαιη και βιώσιμη ανάπτυξη για όλο τον κόσμο, την Αρκαδία και για τη χώρα μας, σε αυτές τις περιόδους όπου έχουμε και προκλήσεις να αντιμετωπίσουμε σε πολλαπλά επίπεδα.

Έχουμε δηλώσει ότι εφόσον η πρόταση για Πρόεδρο Δημοκρατίας είναι του νυν Προέδρου, του κ. Παυλόπουλου, εμείς θα την υποστηρίξουμε.

»Πορευόμαστε αυτή τη νέα χρονιά με αισιοδοξία στο δρόμο για το συνέδριο και είμαι σίγουρος ότι θα δημιουργήσουμε τις προυποθέσεις για ένα άνοιγμα που θα συσπειρώσει ένα ευρύτερο φάσμα πολιτών, αριστερών, σοσιαλιστών, οικολόγων, δημοκρατών δημιουργώντας το ΣΥΡΙΖΑ της νέας εποχής. Για μια ισχυρή αντιπολίτευση και δημιουργία ενός εναλλακτικού, προοδευτικού προγραμμάτος για να διεκδικήσουμε τη νίκη στις επόμενες εκλογές».

 


4 Σχόλια

Είχαμε τον μαϊντανό της ΝΔ που το έπαιζε στέλεχος και αμόλαγε αρλούμπες στις κάμερες (στις εκλογές βέβαια πήγε άκλαυτος), δεν θέλουμε κι άλλους "Μητσάρες"....

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.