Ο Χαράλαμπος Φατούρος νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Ο Χαράλαμπος Φατούρος νέος πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης

Απρίλιος 18, 2019 - 12:35
3 σχόλια

Ύστερα από την ανεξαρτητοποίηση του Θεοδωρακόπουλου Γεωργίου από την παράταξη της πλειοψηφίας «ΤΡΙΠΟΛΗ-ΠΡΩΤΕΥΟΥΣΑ ΤΟΥ ΜΟΡΙΑ» που είχε ως αποτέλεσμα την απώλεια της θέσης του Προέδρου της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης και σε εφαρμογή των διατάξεων του άρθρου 79 του Ν3852/2010, όπως έχει τροποποιηθεί με τις διατάξεις του άρθρου 6 του Ν.4071/2012 και του άρθρου του Ν.4257/2014, νέος Πρόεδρος της Δημοτικής Κοινότητας Τρίπολης ανέλαβε το μέλος της, Φατούρος Χαράλαμπος του Ιωάννη.

Δήμος Τρίπολης

Ειδήσεις: 

3 Σχόλια

Κρίμα γιατί αυτή η θέση ανήκε δικαιωματικά στον Παναγιώτη το Σκορπίδα. Κρίμα και πάλι κρίμα

Κρίμα ρε Σκορπιδάκο σε φάγανε λάχανο και δεν θα φορέσεις το κοστούμι του προέδρου. Άρχισε να συνηθίζεις πάντως χωρίς κοστούμι γιατί αυτά που ήξερες μέχρι τώρα, εκδηλώσεις, πανηγύρια, Μαλλιαροπουλεια και τα ρέστα, που έπαιρνες θέση πρώτο τραπεζάκι πίστα για να σε φωτογραφίσουν, έλαβαν τέλος. Σπιτάκι τώρα, για μαμ, κακά και νάνι. Αυτό που έκανες δηλαδή. Δεν αλλάζει κάτι. Μόνο τα ταξιδάκια, οι φωτογραφίες στο facebook, τα check-in και οι κοστουμάτες εμφανίσεις αλλάζουν. GAME OVER. Άντε γιατί πολύ μας τα είχες ζαλίσει..

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.