Ο Γρηγόρης Λάτσης «πυροβολεί» από παντού (vid)

Ο Γρηγόρης Λάτσης «πυροβολεί» από παντού (vid)

Οκτώβριος 09, 2018 - 10:01
0 σχόλια

Με τον καλύτερο τρόπο έχει ξεκινήσει η χρονιά για τον Γρηγόρη Λάτση ο οποίος σε 3 επίσημα παιχνίδια (δύο για το κύπελλο, ένα για το πρωτάθλημα) μετράει δύο γκολ και μία ασίστ.

Μάλιστα και τα δύο γκολ που έχει πετύχει ο Λεωνιδιάτης άσος έχουν την σφραγίδα του καταπληκτικού με κοινό τους σημείο τα δυνατά σουτ έξω από την αντίπαλη περιοχή.

Στον Άγιο Ανδρέα κόντρα στις Βρασιές για την δεύτερη φάση του Κυπέλλου Αρκαδίας ο Γρηγόρης Λάτσης δοκίμασε το πόδι του από απόσταση περίπου 40 μέτρων στέλνοντας την μπάλα στα λίγο κάτω από το "Γ" της εστίας αλλά εντός στόχου πετυχαίνοντας ένα φανταστικό τέρμα.

Στην πρεμιέρα της Α' Αρκαδίας στο γήπεδο του Τυρού ο δεξιός μπακ-χαφ των ερυθρόλευκων σε ένα ανέβασμα του από τα δεξιά σούταρε λίγο έξω από την περιοχή με την μπάλα να καρφώνεται με δύναμη στην αντίθετη πλευρά των διχτύων του Απόλλωνα.

Απολαύστε στο βίντεο τα δύο εντυπωσιακά γκολ του Γρηγόρη Λάτση σε Κύπελλο και πρωτάθλημα Αρκαδίας.

Φωτογραφία: Nigel Copage

Από: leonidion.gr

Ειδήσεις: 
Video: 

Οι δύο "φωτοβολίδες" του Γρηγόρη Λάτση


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.