Ο γρίφος των ομάδων του νέου πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας

Ο γρίφος των ομάδων του νέου πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας

Αύγουστος 31, 2019 - 15:18
0 σχόλια

Λίγες μόλις μέρες πριν από την κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αρκαδίας για να δούμε ποιες ομάδες από την Β' κατηγορία τελικά θα συμμετάσχουν στον νέο πρωτάθλημα για την αγωνιστική περίοδο 2019-2020.

Δεδομένο θα πρέπει να θεωρείται ότι η Ελπίδα Τρίπολης δεν θα κατέβει στο νέο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας ωστόσο θα δώσει κανονικά το παρών στο παιδικό πρωτάθλημα ενώ γρίφος παραμένει η συμμετοχή του Κορυθίου την νέα σεζόν.

Το Κορύθιο την περασμένη αγωνιστική χρονιά αποτέλεσε την ευχάριστη έκπληξη του πρωταθλήματος της Β' Αρκαδίας παρουσιάζοντας μια ιδιαίτερα αξιόλογη πορεία όντας ένα πειθαρχημένο στο παιχνίδι του και δυνατό σύνολο.

Το τι θα πράξει το Κορύθιο για την καινούρια σεζόν παραμένει για την ώρα άγνωστο καθώς σύμφωνα με φήμες που κυκλοφορούν  η συμμετοχή του στο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας αποτελεί γρίφο με την ευχή βέβαια η ομάδα να καταφέρει να δώσει κανονικά το παρών.

Από κει και πέρα σίγουρη πρέπει να θεωρείται η συμμετοχή της ΑΕ Μαρίου από την Νότια Κυνουρία, των Βρασιών, του Νικηταρά, του Αχιλλέα και του Ηρακλή από την Βόρεια Κυνουρία, της Κανδήλας, της Νεστάνης και του νεοσύστατου Α.Ο. Νέων Τρίπολης από τον Δήμο Τρίπολης αλλά και του Πανιωνίου από τον Δήμο Μεγαλόπολης.

Την Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου και ώρα 18:30 στην κλήρωση των πρωταθλημάτων της ΕΠΣ Αρκαδίας μένει να δούμε ποιος τελικά θα είναι ο αριθμός των ομάδων που θα αγωνιστούν στο νέο πρωτάθλημα της Β' Αρκαδίας.

Ειδήσεις: 

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.