Ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας... «ξέχασε» τον Γιώργο Παπαηλιού

Ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας... «ξέχασε» τον Γιώργο Παπαηλιού

Ιούνιος 27, 2019 - 11:32
2 σχόλια

«Ξεχασιάρης» ο γραμματέας της ΝΕ ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας ή μάλλον απρόσεχτος σε μια ανάρτησή του. Πάνω στη λαχτάρα του να υπογραμμίσει την ανανέωση του ψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία με νέους ανθρώπους, ξέχασε να αναφέρει με το όνομά του τον  εν ενεργεία βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Αρκαδίας κ. Γιώργο Παπαηλιού.

Πιο συγκεκριμένα, ο κ. Παπαζαχαρίας στον προσωπικό του λογαριασμό σε σελίδα κοινωνικής δικτύωσης έγραψε, με αφορμή και την επίσκεψη του πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα αύριο βράδυ στην Τρίπολη:

Κ Α Λ Η Μ Ε Ρ Α φίλες και φίλοι μου!

Καλημέρα από τη Τρίπολη που αύριο υποδέχεται τον πρωθυπουργό, το πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ, τον σύντροφο Αλέξη Τσίπρα!

Η τιμή για μας είναι μεγάλη, αλλά και μεις τιμάμε το ψηφοδέλτιο του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία με τέσσερις από τους πέντε υποψήφιους με νέους Ανθρώπους!

Η Αρκαδία και τούτη τη φορά πρωτοστατεί στην Ανανέωση της πολιτικής ζωής της χώρας μας!!!

 

Όπως ήταν αναμενόμενο, και καθώς ο κ. Παπαζαχαρίας δεν ανέφερε καν το όνομα του κ. Γιώργου Παπαηλιού, κάτω από την ανάρτηση εμφανίστηκαν σχόλια που του επεσήμαναν την παράλειψη. Ο γραμματέας της ΝΕ του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι το νόημα της ανάρτησής του ήταν ακριβώς να τονίσει την ανανεώση του ψηφοδελτίου στην Αρκαδία, με τους σχολιαστές να επιμένουν ότι όλοι οι υποψήφιοι πρέπει να τυγχάνουν της ίδιας μεταχείρισης και ότι ο Γιώργος Παπαηλιού έχει 20 χρόνια παρουσίας στα κοινά.

Τιμάμε όλους τους υποψηφίους παλιούς και νέους Χωρίς διακρίσεις... Ακόμα και σένα που είσαι αρκετά παλιός...

του γράφει κάποιος φίλος.

Οφείλουμε να πούμε ότι οι υποψήφιοι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ στην Αρκαδία έχουν δείξει ότι προχωρούν ενωμένοι στη διεκδίκηση της εμπιστοσύνης των ψηφοφόρων, καθώς έχουν πραγματοποιήσει κοινές εμφανίσεις και σε ανοιχτές ομιλίες και σε περιοδείες τους ανά την Αρκαδία. Γι' αυτό και ξένισε η παράλειψη του ονόματος του κ. Παπαηλιού από την ανάρτηση του κ. Παπαζαχαρία.


2 Σχόλια

Είναι τυχαίο που όλοι οι σκληροί ΣΥΡΥΖΑΙΟΙ γυρνούν με κάρτες του Ρουσσιά;;

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.