Ο γκαφατζής Κάριους αντίπαλος του Αστέρα με την Μάιντζ (vid)

Ο γκαφατζής Κάριους αντίπαλος του Αστέρα με την Μάιντζ (vid)

Μάιος 28, 2018 - 16:10
0 σχόλια

Ο Λόρι Κάριους είναι ο αρνητικός πρωταγωνιστής του τελικού του Champions League που πραγματοποιήθηκε το βράδυ του Σαββάτου 26 Μαΐου στο Κίεβο και βρήκε νικήτρια την Ρεάλ Μαδρίτης επί της Λίβερπουλ με 3-1.

Οι γκάφες του Γερμανού κίπερ στοίχησαν στους “rends” με τον ίδιο να γίνεται δέκτης πολλών αρνητικών και επικριτικών σχολίων από τους φιλάθλους της Λίβερπουλ και ευρύτερα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.

Μάλιστα ο Λόρι Κάριους ήταν βασικός τερματοφύλακας της Μάιντζ στα παιχνίδια της για τα προκριματικά του Europa League το καλοκαίρι του 2015 με την αρκαδική ομάδα να παίρνει την σπουδαία πρόκριση στον δρόμο της για τους ομίλους.

Στην αναμέτρηση της Τρίπολης στις 7 Αυγούστου ο Αστέρας επικράτησε της Μάιντζ με 3-1 και ο Λόρι Κάριους είχε δει τον Ντε Μπλάσις να τον κρεμάει μια φοβερή σέντρα-σουτ (φέρει μεγάλη ευθύνη) και τον Μάσα να τον εκτελεί δύο φορές στο δεύυερο ημίχρονο.

Ειδήσεις: 
Video: 

Αστέρας Τρίπολης - Μάιντς 3-1


Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.