Ο Γιώργος Τσακωτός εγχείρησε με επιτυχία τον Αναστασάκο

Ο Γιώργος Τσακωτός εγχείρησε με επιτυχία τον Αναστασάκο

Μάρτιος 21, 2018 - 10:31
1 σχόλια

Ο Ηλίας Αναστασάκος στην δύση της μεγάλης του καριέρας έπεσε θύμα ενός σοβαρού τραυματισμού όπως είναι οι χιαστοί με την ζημιά μάλιστα να έρχεται στο νικηφόρο για την ομάδα του ντέρμπι τίτλου της Πελλάνας με τον Ολυμπιακό Γυθείου.

Ο Λάκωνας φορ πέρασε τις πόρτες του χειρουργείου εμπιστευόμενος το γόνατο του σε έναν κορυφαίο ιατρό-χειρούργο του είδους στην χώρα μας τον ορθοπεδικό-αθλίατρο και Αρκά Γιώργο Τσακωτό.

Αμέσως μετά την επιτυχημένη επέμβαση στα social media ανέβηκε η φωτογραφία με τον χαμογελεστό Ηλία Αναστασάκο, τον Γιώργο Τσακωτό και τον Κώστα Παπαδόπουλο που βρέθηκε για συμπαράσταση στο νοσοκομείο.

Κοινός παρονομαστής και των 3 ο Αστέρας Τρίπολης. Οι αναμνήσεις βεβαίως γύρισαν περίπου 11 χρόνια πίσω με τον Γιώργο Τσακωτό μάλιστα να γράφει ως λεζάντα της επίμαχης φωτογραφιας:

"Μετά από 10 χρόνια έπεσες πάλι στα χέρια μου! Καλή ανάρρωση με το χιαστό σου και γρήγορη επάνοδο στις αθλητικές σου δραστηριότητες!"

Ειδήσεις: 

Υπάρχει 1 Σχόλιο

Ο Κύριος Τσακωτός εκτός από λαμπρός επιστήμονας είναι και εξαίρετος άνθρωπος.Τόσο με τις επιστημονικές γνώσεις του όσο και με την ανθρωπιά του βοηθά όλους τους ανθρώπους.Θέλω να πιστεύω ότι είμαστε τυχεροί στην Τρίπολη που έχουμε έναν τόσο σπουδαίο γιατρό και άνθρωπο.Να είναι γερός και να μας βοηθά πάντα.

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.