Ο Γιώργος Κυριακόπουλος μιλάει στο «Κ.Ε.» για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ!

Ο Γιώργος Κυριακόπουλος μιλάει στο «Κ.Ε.» για την αποχώρησή του από την ΑΕΚ!

Φεβρουάριος 09, 2011 - 10:49

 Σαν «κεραυνός εν αιθρία» έπεσε η είδηση στους ποδοσφαιρικούς κύκλους του τοπικού χώρου η αποχώρηση του προπονητή της ΑΕΚ Τρίπολης, κ. Γιώργου Κυριακόπουλου από την ομάδα. Αν η ομάδα της Τρίπολης βρισκόταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας ή μακριά από το καλό αγωνιστικό της πρόσωπο το άκουσμα μίας τέτοιας είδησης θα μπορούσε να αποτελεί λογικό επακόλουθο

 Ωστόσο ο έμπειρος τεχνικός αποτέλεσε παρελθόν τη στιγμή που η ομάδα της Τρίπολης βρισκόταν στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα, βρισκόταν σε τροχιά ανόδου μετά από πολλά χρόνια παρουσίας στα τοπικά πρωταθλήματα και μεταξύ φθορά και αφθαρσίας στην Α’ και β’ τοπική κατηγορία και λίγες μόνο ημέρες από την κατάκτηση ενός σπουδαίου «διπλού» σε μία έδρα (σ.σ. Τεγέα), που φέτος ήταν αδιαπέραστη. Κι αυτή η εξέλιξη δημιούργησε πολλά ερωτηματικά στους ανθρώπους του τοπικού ποδοσφαίρου για τους λόγους της αποχώρησή του.
Το «Κόντρα Επίθεση» βρήκε τον πρώην τεχνικό της ΑΕΚ Τρίπολης κ. Γιώργο Κυριακόπουλο και μίλησε μαζί του για τους λόγους αποχώρησή του. Ο ίδιος λοιπόν εξηγεί ότι ο βασικότερος λόγος ήταν η όχι σωστή συνεργασία που υπήρχε μεταξύ του ανθρώπου της ομάδας κ. Αντώνη Σπύρου, του οποίου η στάση μέσα στην ομάδα δεν ήταν αυτή που θα άρμοζε στην φετινή προσπάθεια της ομάδας και στον επαγγελματισμό που υπήρχε και που η διοίκηση ήθελε φέτος στην ομάδα. Επίσης ξεκαθάρισε στο «Κόντρα Επίθεση» ότι σε καμία περίπτωση δεν είχε και δεν έχει πρόβλημα με τη διοίκηση της ΑΕΚ Τρίπολης με την οποία είχε τις καλύτερες σχέσεις και δεν υπήρχε το παραμικρό πρόβλημα, διαψεύδοντας δημοσιεύματα ή παρερμηνείες από προηγούμενες δηλώσεις που τον ήθελαν να αφήνει αιχμές κατά της διοίκησης. Το όσα αναφέρει σ’ αυτή την αποκλειστική συνέντευξη με το «Κόντρα Επίθεση» είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα και αποκαλυπτικά.
 
«Ο κ. Σπύρου δεν συμπεριφερόταν όπως θα έπρεπε…»
Σχετικά με τους λόγους παραίτησης και αποχώρησής του από την ΑΕΚ Τρίπολης σε χρονική περίοδο όπου η ομάδα ήταν πρώτη και βρισκόταν για τα καλά σε τροχιά ανόδου ο κ. Κυριακόπουλος εξήγησε ότι το πρόβλημα ουσιαστικά είχε να κάνει με τη συμπεριφορά του κ. Σπύρου τονίζοντας: «Αν το πρωτάθλημα σταματούσε σήμερα είναι γεγονός ότι η ΑΕΚ θα ανέβαινε στη Δ’ Εθνική. Όσον αφορά τους λόγους αποχώρησής μου θα πω ότι υπήρξε μία «κόντρα» με τον Αντώνη Σπύρου, ο οποίος κατά την άποψή μου δεν ήξερε τα καθήκοντά του και συνεχώς δημιουργούσε προβλήματα στον πάγκο. Τη μία τσακωνόταν με τους παράγοντες των άλλων ομάδων, την άλλη τα έβαζε με προπονητές και ποδοσφαιριστές των άλλων ομάδων. Γίνονταν κάποια πράγματα από την πλευρά του τα οποία δεν ήταν σωστά. Υπήρχαν αρκετές φορές που του ζήτησα από τον ίδιο να μην συμπεριφέρεται κατά αυτό τον τρόπο και να λειτουργεί μέσα στους κανόνες που είχαμε θέσει μέσα στην ομάδα. Άλλες φορές καθόταν στον πάγκο και άλλες φορές στην κερκίδα, ενώ ο ίδιος δεν γνώριζε ποια είναι τα καθήκοντά του, ενώ σε πολλές περιπτώσεις ήταν ασυνεπής στις υποχρεώσεις του. Με βάσει λοιπόν αυτή την κατάσταση έκρινε ο ίδιος ότι με τη δική του εισήγηση στον Πρόεδρο θα έπρεπε ο προπονητής να φύγει από την ομάδα. Αυτό ο άνθρωπος είναι το πρόσωπο που κάνει κουμάντο μέσα στην ομάδα».


Περισσότερα  εδώ 
 
http://www.contraepithesi.gr/news/index.php?option=com_content&view=article&id=1085:-lr-&catid=46:2010-07-17-11-14-48&Itemid=175

Ειδήσεις: