Ο Γιωργάκης στην αγκαλιά της Φώφης

Ο Γιωργάκης στην αγκαλιά της Φώφης

Ιανουάριος 12, 2017 - 12:26
6 σχόλια

Το Σχόλιο του Σωκράτη

Είδαν απόειδαν στη Χαριλάου Τρικούπη (ή Τριχαλάου Χαρούπη, σύμφωνα με μια Ολλανδή φίλη που δεν εννοεί να πει τον δρόμο σωστά) και στη Δημοκρατική Συμπαράταξη - ΠαΣοΚ ή στο ΠαΣοΚ - Δημοκρατική Συμπαράταξη άφησαν τα όνειρα για σύμπλευση με το Ποτάμι, μετά τα αποτυχημένα προξενιά, και καλοπιάνουν τον Γιωργάκη τον Διασπαστή μπας και δει η σελίδα του ΠαΣοΚ στο Facebook περισσότερα μέλη από τη σελίδα Το Παλιό ΠαΣοΚ το Ορθόδοξο (σύμφωνα με τα χθεσινά στοιχεία, οι Ορθόδοξοι πασόκοι είχαν περίπου 1.000 μέλη περισσότερα από τους άλλους).

Σήμερα το απόγευμα στη Βουλή, λοιπόν, Φώφη Γεννηματά και Γιώργος Παπανδρέου θα συναντηθούν στο γραφείο της προέδρου του Κινήματος, με τις πληροφορίες και από τις δύο πλευρές να οδηγούν στην εκλογική συμπόρευση ΚΙΔΗΣΟ-Δημοκρατικής Συμπαράταξης.

Το «παίρνω το καπελάκι μου και φεύγω» του Γιωργάκη κόστισε στο ΠαΣοΚ την τρίτη θέση στις εκλογές. Από θέσεις, το ΚΙΔΗΣΟ, το κόμμα που έφτιαξε παραμονές εκλογών (μέσα στα χρονοδιαγράμματα αυτό το παιδί!) δεν έχει κάτι ουσιαστικό να πει, αφού η διακήρυξή του έμοιαζε σαν άσκηση επί χάρτου πρωτοετή φοιτητή στις Πολιτικές Επιστήμες με θέμα «Φτιάξτε ένα κόμμα όπως-όπως».

Αλλά ο Γιωργάκης πουλάει, αφού και εδώ, στα μέρη μας, η συγκέντρωσή του και το «Αντρέα, ζεις, εσύ μας οδηγείς» μάζεψαν περισσότερο κόσμο από ό,τι οι υπόλοιπες προεκλογικές μαζώξεις. Σου λέει, λοιπόν, η Φώφη: εκλογές έρχονται αργά ή γρήγορα, από το να πάει το παιδί στον ΣΥΡΙΖΑ, λέμε τώρα, δεν τον φέρνουμε πίσω στα πάτρια μπας και πάρουμε λίγο τα πάνω μας;

Ο Γιωργάκης, όμως, δεν θέλει να γυρίσει στο πατρικό κόμμα ως ακόμα ένα γρανάζι. Θα έχει, λέει, μια αυτονομία το ΚΙΔΗΣΟ μέσα στη Δημοκρατική Συμπαράταξη - ΠαΣοΚ.

Αμ που τους πούλησε, αμ που έχει και απαιτήσεις!

Να συγχωράει τον πατέρα του που η εικόνα του πουλάει ακόμα, αλλιώς ο πρωθυπουργός του «δεν ήξερα, δεν ρώτησα» δεν θα είχε δει ούτε από την πλατεία Συντάγματος τη Βουλή!

Πάντως, έναν πάνε να μαζέψουν, δέκα φεύγουν: Η Ανήσυχη Αννούλα, το διαμάντι του στέμματος, με τον Γιώργο Φλωρίδη και τον Γιάννη Ραγκούση στη Θεσσαλονίκη το Σάββατο θα ανακοινώσουν, λέει, νέο πόλο για την Κεντροαριστερά.

Η ισχύς εν τη... διασπάσει!

Για να δούμε τι θα πει και ο Μπένι. Επειδή, ως γνωστόν, τίποτα δεν τελειώνει αν δεν «τραγουδήσει» ο Βενιζέλος, ο οποίος και με τη Φώφη έχει γίνει μαλλιοκούβαρα και με τον Γιωργάκη.

Άντε, βρε, με το καλό! Αλλά πρόσεχε, Γιώργο: Και η Κλυταιμνήστρα κόκκινο χαλί είχε στρώσει για τον Αγαμέμνονα, και ξέρουμε όλοι τι έπαθε στο τέλος...

Ειδήσεις: 
Tags: 

6 Σχόλια

«άλλαξε ο Μανωλιός και έβαλε τα ρούχα του αλλιώς», τι παλιό τι νέο ΠΑΣΟΚ ή όπως αλλιώς λέγετε, ρε δούλεμα .................

Ας τα βλέπει ο Ελληνικός λαός πως έχουν καταντήσει τα κόμματα. Μαγαζιά - επιχειρήσεις. Σήμερα φεύγω, δεν μου βγαίνουν τα κουκιά , αύριο έρχομαι. Οι μόνοι κερδισμένοι είναι οι βολεμένοι. Ας τα βλέπει κι ας ενεργεί αναλόγως. Αλλά αυτό είναι το αδύναμο σημείο του Έλληνα, ότι ξεχνάει σύντομα.

κ. Φώφη μας να προσέχης το παιντί, γιατί είναι μικρό.....άλλο το όνομα, άλλο το επώνυμο!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.