Ο Γιάννος και το σύστημα

Ο Γιάννος και το σύστημα

Οκτώβριος 24, 2018 - 19:40
10 σχόλια

Γιάννο μου, το μαντίλι σου πού το 'χεις λερωμένο;

Το μαντίλι και τας χείρας ως τον αγκώνα, θα προσέθετα, ω, άνδρες Τριπολίτες.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου, πρωτοπαλίκαρο του Εκσυγχρονιστή, βρίσκεται πλέον στον Κορυδαλλό, στα κελιά της «17 Νοέμβρη», προφυλακισμένος ομού μετά της συζύγου του. Διότι και ύποπτοι φυγής στο εξωτερικό είναι, και ύποπτοι για την τέλεση νέων, αξιόποινων πράξεων και δεν συμφώνησαν στην άρση του τραπεζικού απορρήτου των λογαριασμών τους.

Ο Γιάννος Παπαντωνίου βαρύνεται με την κατηγορία ότι έλαβε 2,8 εκατ. φράγκα για να αναθέσει στην εταιρεία Thales Nederland BV τον εκσυγχρονισμό φρεγατών του ελληνικού Πολεμικού Ναυτικού.

Ο ίδιος εξανέστη μετά την απόφαση και επειδή ο Πολάκης εντελώς «προφητικά» είχε πει ότι θα ξαναβγεί ο ΣΥΡΙΖΑ κυβέρνηση αν χώσουν έναν-δυο στην μπουζού, δήλωσε: «Η εργαλειοποίηση της ελληνικής Δικαιοσύνης θέτει σε κίνδυνο την ίδια μας τη δημοκρατία. Το δόγμα Πολάκη εφαρμόζεται γενικά».

Γενικά, πάντως, 400 εκατ. ευρώ υπολογίζεται ότι κόστισε στο Ελληνικό Δημόσιο όλο το νταβαντούρι του Γιάννου. Ειδικά, μπορεί ο Πολάκης να είναι αυτός που είναι, αλλά κάποτε πρέπει να χτυπήσει η κουδούνα για όλους όσοι έχουν βάλει χέρι στον κρατικό κορβανά. Και αυτή είναι η δουλειά της Δικαιοσύνης.

Εξάλλου, εμείς ξεπληρώνουμε τη ζωάρα τους εις τα εξωτερικά.

Τραγελαφικές οι δηλώσεις Παλαιού ΠαΣοΚ να ασχοληθεί η Δικαιοσύνη με τα 50 εκατ. ευρώ που είπε ο Πάνος ότι έδωσε ο Σόρος για το Σκοπιανό. Καλύτερα να μην έλεγαν τίποτα.

Η ΝΔ δε, δηλώνει υπερήφανη ότι η δίωξη του Γιάννου είναι δική της, δική της, δική της.

Δική της, αλλά ο πρωτότοκος υιός του Γιάννου στη Μαγνησία, ο οποίος μάλιστα χρησιμοποιεί εκεί το επώνυμο της μητέρας του -πρώτης συζύγου του Γ. Παπαντωνίου- η οποία καταγόταν από μεγάλη οικογένεια του Βόλου (Καρτάλης), είναι μέλος της ΝΔ και μάλιστα φλερτάρει με τη βουλευτική υποψηφιότητα.

Διότι το σύστημα είναι ένα και όλοι «οι καλοί» χωράνε σε αυτό. Το ΠαΣοΚ όπως ήταν πέθανε, ο υιός Παπαντωνίου δεν θα έβλεπε έδρα ούτε με το κιάλι, οπότε σου λέει, δεν πάω στη ΝΔ που έχει πιθανότητες να βγει και κυβέρνηση;

Άγνωστο αν ο φέρελπις νέος θα είναι υποψήφιος μετά τα χθεσινά. Αλλά όλα τούτα μας κάνουν να μειδιούμε και ας ελπίσουμε ότι θα ξυπνήσουμε κιόλας.

Επίσης, το σύστημα είναι πολύ άτιμο.

Ο Γιάννος στο κελί.

Η ολλανδική εταιρία που φέρεται ότι τον χρημάτισε; Εξακολουθεί το έργο της.

Η Siemens, για να θυμίσουμε και άλλα χαΐρια; Σαν να μην συνέβη τίποτε.

Ναι, φταίνε οι Έλληνες πολιτικοί που κάποιοι από αυτούς αποδεικνύονται πιο λαίμαργοι κι από κουνέλια όταν τους κουνάς τα μαρουλόφυλλα.

Αλλά και όλες εκείνες οι εταιρίες που βρίσκουν πρόθυμους και τους λαδώνουν για να κάνουν τις δουλειές τους, που εδράζονται σε χώρες της Ευρώπης κραταιές, οι οποίες μας τραμπουκίζουν κάθε λίγο και λιγάκι ότι είμαστε τεμπέληδες, και κλέφτες, και άχρηστοι, δεν πρέπει να τιμωρηθούν;

 

Ειδήσεις: 

10 Σχόλια

Σωκράτης ο γνωστός ελεεινός "αρθρογράφος" του pοrtal όπως λέμε Πολάκης με τις κατα παραγγελίαν υποθέσεις που με τις φασιστικές και ως εκ τούτου πρωτόγονες θέσεις του ανέκαθεν εξόργιζε τους σκεπτόμενους σχολιαστές.

Οσο ειναι εξω ο Σημιτης ,ο μαεστρος εκεινης της συμμορίας δεν μπορω να χαρω.

400 εκ μπροστά στα 100 δις του Βαρουφάκη ειναι ψιλά για τσίχλες και καραμέλες. Εάν είναι έτσι όπως τα λέει ο Σωκράτης Πολάκης..

Για τα 12 ελικοπτερα απατσι ,στην τιμη των 20 ,τι αποφασισε η Δικαιοσυνη;Για τους αρμοδιους Ανωτατους αξιωματικους που συμμετείχαν στις επιτροπες μαζι του ,δεν θα υπαρξει καποια προφυλάκιση;Αλλα τι γραφω τωρα σε 1-2 χρονια θα τον αποφυλακισουν γιατι θα εχει καρκινο στην μητρα και ψωριαση!

αυτός ο άθλιος παρατηρητής πρέπει να είναι παιδί κάποιου καλού αρπακτικού της νδπασοκοβρομοπαρέας. Ρε αλήτες έχετε στόμα ακόμα και μιλάτε, δεν αφήσατε σάλιο στο ρημαδιακό το κράτος, σάλιο που έλεγε και το άλλο το παιδί το καλό ο Λοβέρδος. Αλήθεια τι θράσος ρε αλήτες, δεν υπάρχει σάλιο είχε πει στη βουλή ο Λοβέρδος, το ήξερε το παιδί ότι τα είχαν αρπάξει όλα. ο Πολάκης ρε σκουπίδια είναι άντρας δεν είναι ρετάλι που είστε εσείς.

09:53 "Δικό σας" portal; Από πότε; Το αγοράσατε ή μήπως το πληρώνετε και δεν το ξέρουμε; Δεν σας υποχρεώνει κανένας να το επισκέπτεστε. Υπάρχουν κι άλλα να επισκεφθείτε που μάλλον θα είναι περισσότερο του γούστου και της αισθητικής σας. Ακούς εκεί ¨δικό μας"...Ήμαρτον, με τους κοκορόμυαλους αυτής της πόλης!

Προσθήκη νέου σχολίου

Το ArcadiaPortal.gr σέβεται όλες τις απόψεις, αλλά διατηρεί το δικαίωμά του να μην αναρτά υβριστικά, συκοφαντικά σχόλια και διαφημίσεις. Τα σχόλια απηχούν αποκλειστικά τις απόψεις των αναγνωστών.